آبگوشت بزباش يکي از غذاهاي ايراني است.
مواد اوليه
750گرم گوشت ماهيچه يا سر دست با استخوان
نيم کيلو تره و جعفري و کمي شنبليله
150 گرم لوبياي قرمز يا چشم بلبلي
4 تا5 عدد ليمو عماني
3 تا 4 قاشق سوپخوري روغن
يک عدد پياز متوسط
به مقدار کافي نمک و فلفل
1 قاشق مرباخوري زردچوبه
طرز تهيه
گوشت را تکه تکه ميکنيم و ميشوئيم و با لوبيا و پياز خرد کرده و 5 تا6 ليوان آب در حرارت ملايم بار ميکنيم تا کمي گوشت بپزد بعد هستههاي ليمو را بيرون ميآوريم و داخل آن ميکنيم سپس سبزي را تميز و خرد ميکنيم و با روغن کمي سرخ مينمائيم و داخل گوشت ميريزيم و ميگذاريم گوشت کاملا بپزد در اواخر طبخ 5 تا6 عدد سيب زميني پوست گرفته با کمي نمک و فلفل و زردچوبه بآن اضافه مي کنيم .
منبع:www.fa.wikipedia.org/س