جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
زرشك پلو
-(0 Body) 
زرشك پلو
Visitor 530
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

برنج=يک کيلو
مرغ پاک کرده=1 عدد در حدود 1/5 کيلو
زرشک پاک کرده=100گرم
زعفران سائيده=يک قاشق چايخوري
روغن=150 گرم
کره=100 گرم
شکر=2 تا 3 قاشق سوپخوري

طرز تهيه:

برنج را خيس مي کنيم. مرغ را مي شوييم و با يکي دو عدد پياز خرد کرده و يکي دو پر سير و دو ليوان آب و کمي نمک مي گذاريم بپزد،به طوري که زياد له نشود و پس از پختن به اندازه نصف ليوان آب داشته باشد. آب مرغ را از صافي رد کرده ،زعفران را در کمي آب جوش حل مي کنيم،نيمي از زعفران و نيمي از روغن را با آب مرغ مخلوط مي کنيم و يک جوش مي دهيم. زرشک را مي شوييم و در صافي مي ريزيم که آب آن گرفته شود و يک قاشق روغن در تابه مي ريزيم تا آب شود. زرشک را در روغن کمي سرخ مي کنيم،شکر را در زرشک مي ريزيم و هم مي زنيم تا حل شود. حرارت بايد ملايم باشد.برنج را آبکش مي کنيم. بقيه روغن را با نصف ليوان آب و کمي زعفران در ته ديگ مي ريزيم و مي گذاريم داغ شود. برنج را کم کم در ديگ مي ريزيم. قطعات مرغ را لاي پلو مي گذاريم،ديگ را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم و در آن را مي بنديم. در ديگ که عرق کرد آب مرغ را روي برنج مي دهيم و پلو را دم مي کنيم. موقع کشيدن،دو سه کفگير برنج برمي داريم و با بقيه زعفران و نيمي از زرشک مخلوط مي کنيم. بقيه زرشک را با برنج داخل ديگ مخلوط مي نماييم و در ديس مي کشيم و قطعات مرغ را روي آن مي ريزيم. با برنج زعفراني مخلوط با زرشک روي مرغ را مي پوشانيم. کره را آب مي کنيم و روي پلو مي دهيم
منبع:www.avaxnet.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image