مواد لازم:
برنج=يک کيلو
مرغ پاک کرده=1 عدد در حدود 1/5 کيلو
زرشک پاک کرده=100گرم
زعفران سائيده=يک قاشق چايخوري
روغن=150 گرم
کره=100 گرم
شکر=2 تا 3 قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
برنج را خيس مي کنيم. مرغ را مي شوييم و با يکي دو عدد پياز خرد کرده و يکي دو پر سير و دو ليوان آب و کمي نمک مي گذاريم بپزد،به طوري که زياد له نشود و پس از پختن به اندازه نصف ليوان آب داشته باشد. آب مرغ را از صافي رد کرده ،زعفران را در کمي آب جوش حل مي کنيم،نيمي از زعفران و نيمي از روغن را با آب مرغ مخلوط مي کنيم و يک جوش مي دهيم. زرشک را مي شوييم و در صافي مي ريزيم که آب آن گرفته شود و يک قاشق روغن در تابه مي ريزيم تا آب شود. زرشک را در روغن کمي سرخ مي کنيم،شکر را در زرشک مي ريزيم و هم مي زنيم تا حل شود. حرارت بايد ملايم باشد.برنج را آبکش مي کنيم. بقيه روغن را با نصف ليوان آب و کمي زعفران در ته ديگ مي ريزيم و مي گذاريم داغ شود. برنج را کم کم در ديگ مي ريزيم. قطعات مرغ را لاي پلو مي گذاريم،ديگ را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم و در آن را مي بنديم. در ديگ که عرق کرد آب مرغ را روي برنج مي دهيم و پلو را دم مي کنيم. موقع کشيدن،دو سه کفگير برنج برمي داريم و با بقيه زعفران و نيمي از زرشک مخلوط مي کنيم. بقيه زرشک را با برنج داخل ديگ مخلوط مي نماييم و در ديس مي کشيم و قطعات مرغ را روي آن مي ريزيم. با برنج زعفراني مخلوط با زرشک روي مرغ را مي پوشانيم. کره را آب مي کنيم و روي پلو مي دهيم
منبع:www.avaxnet.com/س