مواد لازم :
فلفل دلمه اي رنگي/2عدد
پياز قرمز/ 2 عدد
نخود فرنگي/ 200 گرم
کلم بروکلي/ 200 گرم
خامه تازه/ 100 گرم
جعفري خرد شده/ 2 قاشق غذا خوري
روغن زيتون/ 4 قاشق غذا خوري
ادويه مخصوص/ 1/4 قاشق چايخوري
نمک /به ميزان لازم
چگونگي تهيه:
ابتدا در ماهي تابه روغن زيتون را گرم مي کنيم با حرارت ملايم فلفل دلمه اي را همراه با پياز قرمز خلال کرده حدود 5 دقيقه تفت مي دهيم که سبک و نرم شوند. نخود فرنگي و کلم بروکلي را کمي بخارپز کرده به مخلوط پياز و فلفل اضافه مي کنيم در آخر ترکيب خامه، نمک، ادويه مخصوص و جعفري خرد شده اضافه مي کنيم کمي حرارت مي دهيم بعد سرو مي کنيم. (بجاي کلم بروکلي مي توانيد از سيب زميني يا هويج استفاده کنيد).
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
/س