مواد لازم:
نخود فرنگي/ 100 گرم
ذرت/ 100 گرم
هويج کوچک/ 1 عدد
گل کلم سفيد/ 150 گرم
گشنيز تازه خرد شده/ 100 گرم
پياز قرمز/ 2 عدد
فلفل دلمه اي سبز و کوچک/1 عدد
روغن مايع/ کمي
خامه/ 200 گرم
نمک/ 1/2 قاشق چايخوري
ادويه مخصوص/ 1 قاشق چايخوري
چگونگي تهيه:
در يک تابه روغن را کمي گرم مي کنيم فلفل دلمه و پياز نگيني خرد شده را همراه با ادويه تفت مي دهيم کمي نرم و سبک شد نخود فرنگي و ذرت و هويج آبپز شده را اضافه مي کنيم گل کلم را به گلچه هاي کوچک در مي آوريد به املت همراه با نمک اضافه کنيد سبزيجات که کمي پخته شد و به روغن افتاد خامه و گشنيز خرد شده در آخر مي افزائيد و بعد سرو کنيد.
منبع:205دستور آشپزي/ شماره 21
/س