مواد لازم:
برنج/ 600 گرم
کله پاچه/ 1 دست يا 1 عدد زبان 4 عدد پاچه يا کنسرو کله پاچه
آلو بخارا/ 300 گرم
برگه زرد آلو/ 150 گرم
سير له شده/ 10 حبه
کره/50 گرم
سوسنمبر/ 1 قاشق سوپخوري
گلپر/ 1 قاشق سوپخوري
قره قروت/ به ميزان لازم
آب کله پاچه/ 1 پيمانه
نمک و فلفل/ به ميزان لازم
چگونگي تهيه:
کله پاچه را پخته و برنج را آبکش مي کنيم آلو و برگ زرد آلو را در کمي کره تفت مي دهيم و کنار مي گذاريم. سير را در کمي کره تفت داده سوسنمبر و گلپر و قره قروت و يک پيمانه آب کله پاچه را اضافه مي کنيم. برنج را توي قابلمه ريخته و مقداري آب قره قروت روي آن مي ريزيم و نيمي از برنج که تمام شد آلو و برگ زرد آلو را وسط برنج ريخته و بقيه برنج را روي مواد مي ريزيم تا تمام شود و کله پاچه را روي برنج گذاشته و آنرا دم مي کنيم.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21.
/س