مواد لازم:
برنج/ 4 پيمانه
گوشت راسته گوسفندي به همراه دنده/ نيم کيلو
پياز خرد شده/ 2 عدد متوسط
گوجه فرنگي/ 2 عدد متوسط
کشمش داغ/ 2 پيمانه
بادمجان سرخ شده/ 2 عدد
لبو/ 2 عدد ورقه شده
ادويه (زردچوبه، فلفل سياه و قرمز، پودر سير ، زعفران پودر سماق و زيره)/ به مقدار لازم
چگونگي تهيه:
برنج را آبکش مي کنيم. پياز داغ و کشمش را درست مي کنيم. در ته ديگ کمي روغن مي ريزيم، مقداري نان در ته ديگ قرار داده و دنده ها را به عنوان نان در ته ديگ قرار مي دهيم و مقداري برنج مي ريزيم. گوشت را همراه پياز و گوجه فرنگي خرد شده و ادويه روي برنج قرار مي دهيم. بقيه برنج را روي گوشت مي ريزيم و در آخر کشمش داغ را روي برنج مي ريزيم. اين غذا 3 تا 4 ساعت طول مي کشد تا بپزد.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
/س