مواد لازم:
گوشت چرخ کرده/ نيم کيلو
گوجه فرنگي/ 5 تا 6عدد
تخم مرغ/ 3 عدد
پياز سرخ شده/ 3 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل و زردچوبه/ کمي
روغن/ نصف پيمانه
آبليمو/ 3 قاشق غذاخوري
چگونگي تهيه:
پياز را ريز خرد مي کنيم و سرخ مي کنيم کمي سرخ شد گوشت و زردچوبه را اضافه مي کنيم تا با هم خوب سرخ شود بعد از سرخ شدن پياز و گوشت و گوجه را رنده مي کنيم و داخل مواد مي ريزيم تا خوب با آب گوجه پخته شود بعد نمک و فلفل را اضافه مي کنيم بعد از اينکه به روغن افتاد تخم مرغ را اضافه مي کنيم.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
/س