مواد لازم :
شکلات شيري/185 گرم
کره/90 گرم
خامه/125 ملي ليتر
عسل /يک چهارم پيمانه (60 ميلي ليتر)
آب پرتقال /1 قاشق سوپخوري
انجير خشک و خرد شده /75 گرم
خلال بادام /45 گرم
پرک بادام تست شده/60 گرم
پودر بيسکوييت /30 گرم
طرز تهيه :
شکلات ، کره ، خامه ، عسل و آب پرتقال را مخلوط کرده روي حرارت غير مستقيم قرار دهيد تا مواد صاف و يکدست شود . از روي حرارت برداشته انجير، خلال بادام و بيسکويت پودر شده را اضافه کنيد و بعد از مخلوط شدن به مدت يک ساعت در يخچال قرار دهيد تا شکل بگيرد.
سپس از مواد به اندازه يک قاشق چايخوري برداشته در کف دست گرد کنيد و در پرک بادام تست شده بغلتانيد. ترافل آماده را روي کاغذ روغني قرار داده و در يخچال قرار دهيد.
در صورت تمايل مي توانيد به جاي انجير خشک از آلوي خشک شده و يا خرما استفاده نماييد.
نکته :
با اين مقدار مواد حدود 25 عدد ترافل فندقي و 30 عدد ترافل بادامي خواهيد داشت که بهتر است از اين ترافل ها در يخچال نگهداري شود و در زمان مصرف ،از يخچال خارج شوند.
منبع: هنرآشپزي،شماره41
/س