جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ترافل بادامي
-(6 Body) 
ترافل بادامي
Visitor 546
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

شکلات شيري/185 گرم
کره/90 گرم
خامه/125 ملي ليتر
عسل /يک چهارم پيمانه (60 ميلي ليتر)
آب پرتقال /1 قاشق سوپخوري
انجير خشک و خرد شده /75 گرم
خلال بادام /45 گرم
پرک بادام تست شده/60 گرم
پودر بيسکوييت /30 گرم

طرز تهيه :

شکلات ، کره ، خامه ، عسل و آب پرتقال را مخلوط کرده روي حرارت غير مستقيم قرار دهيد تا مواد صاف و يکدست شود . از روي حرارت برداشته انجير، خلال بادام و بيسکويت پودر شده را اضافه کنيد و بعد از مخلوط شدن به مدت يک ساعت در يخچال قرار دهيد تا شکل بگيرد.
سپس از مواد به اندازه يک قاشق چايخوري برداشته در کف دست گرد کنيد و در پرک بادام تست شده بغلتانيد. ترافل آماده را روي کاغذ روغني قرار داده و در يخچال قرار دهيد.
در صورت تمايل مي توانيد به جاي انجير خشک از آلوي خشک شده و يا خرما استفاده نماييد.

نکته :

با اين مقدار مواد حدود 25 عدد ترافل فندقي و 30 عدد ترافل بادامي خواهيد داشت که بهتر است از اين ترافل ها در يخچال نگهداري شود و در زمان مصرف ،از يخچال خارج شوند.
منبع: هنرآشپزي،شماره41
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image