مواد لازم:
گوشت سر دست يا گردن گوسفند/ 500 گرم
بادمجان /1/5 کيلو
برنج/ 1 پيمانه پلوپز
کشک/ 500 گرم
زعفران آب زده/ به مقدار لازم
پياز داغ و نعناع داغ /به ميزان لازم
نمک و فلفل /به مقدار لازم
چگونگي تهيه:
برنج را از چند ساعت قبل خيس کرده، بادمجان ها را بعد از شستن پوست کنده برش مي زنيم و در صافي گذاشته روي آن نمک مي پاشيم، بعد از يکساعت آنرا با آب سرد مي شوييم و در روغن سرخ مي کنيم. گوشت را همراه با يک عدد پياز و زردچوبه مي پزيم، پس از پخته شدن گوشت را از آب جدا کرده، گوشت را بصورت ورزيدن مي کوبيم. بادمجان سرخ شده همراه با برنج و پيازداغ و فلفل و نمک و آب گوشت را روي حرارت ملايم قرار داده تا پخته شود. سپس آنرا ميکس مي کنيم. گوشت کوبيده شده را با اين مواد مخلوط مي کنيم. کشک و زعفران را اضافه نموده و به ورزيدن ادامه مي دهيم تا مخلوط حاصل کشدار شود. غذاي آماده شده را در ظرف ريخته و با پياز داغ و نعناع داغ و گردو يا پسته تزيين مي کنيم.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
/س