جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
حليم بادمجان
-(0 Body) 
حليم بادمجان
Visitor 529
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

گوشت سر دست يا گردن گوسفند/ 500 گرم
بادمجان /1/5 کيلو
برنج/ 1 پيمانه پلوپز
کشک/ 500 گرم
زعفران آب زده/ به مقدار لازم
پياز داغ و نعناع داغ /به ميزان لازم
نمک و فلفل /به مقدار لازم

چگونگي تهيه:

برنج را از چند ساعت قبل خيس کرده، بادمجان ها را بعد از شستن پوست کنده برش مي زنيم و در صافي گذاشته روي آن نمک مي پاشيم، بعد از يکساعت آنرا با آب سرد مي شوييم و در روغن سرخ مي کنيم. گوشت را همراه با يک عدد پياز و زردچوبه مي پزيم، پس از پخته شدن گوشت را از آب جدا کرده، گوشت را بصورت ورزيدن مي کوبيم. بادمجان سرخ شده همراه با برنج و پيازداغ و فلفل و نمک و آب گوشت را روي حرارت ملايم قرار داده تا پخته شود. سپس آنرا ميکس مي کنيم. گوشت کوبيده شده را با اين مواد مخلوط مي کنيم. کشک و زعفران را اضافه نموده و به ورزيدن ادامه مي دهيم تا مخلوط حاصل کشدار شود. غذاي آماده شده را در ظرف ريخته و با پياز داغ و نعناع داغ و گردو يا پسته تزيين مي کنيم.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image