مواد لازم:
گوشت ماهيچه يا مغز ران/ 500 گرم
چغاله بادام ريز/ 500 گرم
نعنا و جعفري ساطوري/ 4 قاشق غذاخوري
پياز سرخ شده /4 قاشق غذاخوري
آب غوره/ 3-4 قاشق غذاخوري
سير له شده/ 2 حبه
نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران/ به مقدار لازم
چگونگي تهيه:
ابتدا گوشت و سير و زردچوبه (نصف قاشق چايخوري) را با حرارت بالا به مدت 2 دقيقه تفت مي دهيم سپس پياز سرخ شده را اضافه کرده بعد از مخلوط کردن حرارت را کم مي کنيم در ظرف را گذاشته به مدت 1/5 تا 2 ساعت اجازه مي دهيم تا گوشت بپزد سپس نعنا و جعفري ساطوري شده اي را که به مدت يک ربع تا بيست دقيقه با حرارت ملايم تفت داده ايم به آن افزوده در ظرف را مي گذاريم بعد از نيم ساعت نمک و فلفل و آب غوره و زعفران آب کرده (2 قاشق غذاخوري) را اضافه مي کنيم دوباره در ظرف را مي گذاريم بعد از نيم ساعت ديگر که خورش جا افتاد آن را در ظرف مورد نظر ريخته و با پلو سرو مي کنيم. نکته: اگر خورش جا نيفتاد يک قاشق غذاخوري آرد را در يک قاشق غذاخوري روغن تفت مي دهيم تا طلايي شود سپس آن را به خورش افزوده و بعد از 5 دقيقه حرارت را خاموش مي کنيم.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21/خ