جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خورش فسنجان با مرغابي
-(9 Body) 
خورش فسنجان با مرغابي
Visitor 527
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

مرغابي، غاز يا بوقلمون/ 1 عدد
مغز گردو/ 1 کيلو
رب انارترش يا رب آلوچه/ 3-4 قاشق غذاخوري
پياز/ 1 عدد رنده شده
بادمجان/ 3-4 عدد
سبزيجات معطر (چوچاق، نعنا، گشنيز يا گلپر) از هر کدام/ 2-3 ساقه
نمک و فلفل /به ميزان لازم
روغن/ به ميزان لازم

چگونگي تهيه:

مغز گردوها را پس از شکستن کاملا مي سائيم (به کمک چرخ گوشت يا دستگاه 3-2-1) پياز رنده شده را در ظرف مورد نظر با کمي روغن تفت دهيد و گردوها را نيز اضافه کنيد و يک تفت دهيد در صورت استفاده از مرغابي يا غاز يا .... از همين ابتدا کار به گردوها اضافه کنيد به همراه 3-4 ليوان آب سرد و با حرارت کم 5-6 ساعت بپزيد تا کاملا جا بيفتد. رب انار يا آلوچه را با کمي آب سرد مخلوط کرده و پس از حل شدن به فسنجان اضافه کنيد و در اواخر پخت سبزيجات معطر ريز شده يا گلپر را اضافه کنيد به همراه بادمجانهاي سرخ شده و از حرارت برداريد و با کته ميل نماييد.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image