مواد لازم:
مرغابي، غاز يا بوقلمون/ 1 عدد
مغز گردو/ 1 کيلو
رب انارترش يا رب آلوچه/ 3-4 قاشق غذاخوري
پياز/ 1 عدد رنده شده
بادمجان/ 3-4 عدد
سبزيجات معطر (چوچاق، نعنا، گشنيز يا گلپر) از هر کدام/ 2-3 ساقه
نمک و فلفل /به ميزان لازم
روغن/ به ميزان لازم
چگونگي تهيه:
مغز گردوها را پس از شکستن کاملا مي سائيم (به کمک چرخ گوشت يا دستگاه 3-2-1) پياز رنده شده را در ظرف مورد نظر با کمي روغن تفت دهيد و گردوها را نيز اضافه کنيد و يک تفت دهيد در صورت استفاده از مرغابي يا غاز يا .... از همين ابتدا کار به گردوها اضافه کنيد به همراه 3-4 ليوان آب سرد و با حرارت کم 5-6 ساعت بپزيد تا کاملا جا بيفتد. رب انار يا آلوچه را با کمي آب سرد مخلوط کرده و پس از حل شدن به فسنجان اضافه کنيد و در اواخر پخت سبزيجات معطر ريز شده يا گلپر را اضافه کنيد به همراه بادمجانهاي سرخ شده و از حرارت برداريد و با کته ميل نماييد.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21/خ