جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
آموزش فرمانها در تکواندو
-(3 Body) 
آموزش فرمانها در تکواندو
Visitor 2448
Category: دنياي فن آوري

1- کيونگ رِه (احترام):

در هنگام اجراي اين حرکت مي باسيت هر دو پا صاف و چسبيده به يکديگر باشد سپس دست هاي را در طرفين بدن قرار داده و آنها را مشت مي کنيم سپس از طرف کمر بدون خم کردن سر و يا سينه و تنها از طريق خم کردن کمر خود را به اندازه 45 درجه خم مي کنيم و سپس به حال اول بر ميگرديم مدت زمان اجراي اين جرکت از آغاز تا پايان 6 ثانيه است 3 ثاينه جهت خم شدن و 3 ثانيه جهت بالا آمدن.اين حرکت به هنگام احترام به استاد، ارشد، پيش از شروع اجراي فرم، در هنگام ورود و يا خروج از دوجانگ (محل تمرين) و غيره ... کاربرد دارد.

2- چاريوت ( حالت خبردار):

در هنگان اجراي اين حرکت هر دو پا کاملاً صاف و چسبيده به يکديگر باشند دستها در طرفين بدن به صورت مشت کرده قرار دارد و سر و سينه صاف و نگاه ها رو به جلو و دهان نيز بسته است. اين فرمان پيش از اجراي فرمان بعدي و جهت ايجاد نظم کاربرد دارد.

3- جونبي (حالت آماده باش):

در هنگام اجراي اين فرمان ابتدا بايد بدن در حالت چاريوت قرار داشته باشد سپس پاي چپ را حرکت داده و به اندازه عرض شانه باز مي کنيم و بعد بروي زمين قرار مي دهيم (نشست جونبي سوگي را انجام مي دهيم براي آشنايي با اين نشست مي توانيد بخش آموزش نشست ها (سوگي ها) را مشاهده نماييد) . سپس دستها را به حالت سونال (انگشست شست جمع و کاملاً چسبيده به دست و انگشت هاي ديگر صاف و چسبيده به يکديگر تنها نوک انگشتان کمي خم مي شود ولي بايد دقت شود که انگشتان از بند هاي وسط خم نشود) و به آرامي به سمت بالا مي آوريم تا جلوي جناغ سينه ( و يا همان آرم جلوي پيراهن) به طوري که کف دست رو به بالا باشد، سپس در محل جناغ سينه دست ها را رو به سمت خود بدن ميچرخانيم و بعد از اينکه پشت دست ها رو به بالا قرار گرفت به آرامي دست ها را مشت مي کنيم و بعد از مشت کردن دستها آنها را به آرامي پايين مي آوريم و در جلوي کمربند نگه ميداريم و سر و سينه نيز بايد صاف و نگاه رو به جلو باشد و دهان نيز بسته است اجراي تمامي اين مراحل مي بايست 6 ثانيه طول بکشد 3 ثانيه حرکت پاي چپ و بالا آوردن دستها و 3 ثانيه پايين آوردن دست ها، لازم به ذکر است اجراي اين حرکت بدون اعمال شوک و يا حرکت خاصي است و به آرامي و نرمي و با يک ريتم ملايم و هماهنگ انجام مي شود. اين فرمان معمولاًَ پيش از اجراي فرم داده مي شود.

4- پالچاگي جونبي (حالت آماده باش براي اجراي ضربات و تکنينهاي پا):

در هنگان اجراي اين فرمان پاي راست خود را عقب گذاشته بدن و پاها را در زاويه 45 درجه قرار دهيد دست راست خود را به صورت نزديکتر نگه داريد براي دفاع بالا تنه (دقت کنيد که کاملاً نبايد جلوي صورت قرار بگيرد بلکه در نواحي بالاي سينه قرا مي گيرد) و دست چپ خود را پايين تر از دست راست و متمايل به سمت پايين براي دفاع پايين تنه قرار دهيد لازم به ذکر است هنگام اجراي دستور پالچاگي جونبي کيهاپ نيز بايد کشيده شود.

5- شيجاک (شروع):

اين فرمان نحوه اجراي خاصي ندارد و تنها فرمان شروع حرکتي است که قرار است انجام گيرد.

6- پارو (بازگشت به حالت آماده باش (چونبي)):

در هنگام شنيدن اين فرمان مي بايست در هر وضعيت که بدن قرار دارد آن وضعيت را رها کرده و فرمان جونبي را اجرا کنيد (لازم به ذکر است در پومسه (فرم) دستور پاروها نحوه اجراي متفاوتي از يکديگر دارند و در اينجا تنها به آموزش کلي پارو پرداخته شده است، جهت آمزش پاروي هر فرم مي توانيد به بخش آموزش پومسه (فرم) مراجعه نماييد). اين فرمان معمولاً در پايان انجام يک حرکت و يا پايان فرم داده مي شود.

7- کاليو (جدا شدن، پايان موقتي ):

اين فرمان معمولاً در هنگام مبارزه کاربرد دارد ولي تفاوت آن با کومان در اين است که پس از دستور کاليو مجدداً مبارزه و يا حرکت قبلي ادامه پيدا خواهد کرد به طور مثال وقتي داور وسط بخواهد به يکي از مبارزين اخطاري بدهد با دستور کاليو بازي را متوقف مي کند و سپس بعد از دادن اخطار دستور ادامه مبارزه (کي سوگ) را مي دهد.

8- کومان (پايان قطعي):

اين فرمان معمولاً در هنگام مبارزه کاربرد دارد ولي تفاوت آن با کاليو در اين است که پس از دستور کومان مجدداً مبارزه و يا حرکت قبلي ادامه پيدا نخواهد کرد به طور مثال در هنگام پايان وقت مبارزه داور وسط به دو مبارز دستور کومان را مي دهد که بعد از آن مبارزه ادامه پيدا نمي کند.

9- کي سوگ (دستور ادامه کار):

بعد از فرمان کاليو براي ادامه حرکت قبلي و يا مبارزه اين فرمان داده مي شود.

10- تيرو ديرا (برگشتن (به صورت چرخشي) به سمت عقب):

اين فرمان براي برگشتن است به طوري که بدن را از طرف باز آن مي چرخانيم و از سمتي که قرار دارد بدن در سمت ديگر قرار مي گيرد لازم به ذکر است هنگام اجراي اين حرکت نبايد پاها از زمين بلند شود و يا حرکتي کند تنها مي باسيت که بچرخند و براي اجراي فرمان تيرو ديرا بايد از طرفي بدن را چرخاند که نيازي به بلند کردن و يا حرکت پاها نباشد.

11- آنجا (نشستن):

با شنيدن اين فرمان بروي زمين بنشينيد.

12- ايراسا (برخاستن):

با شنيدن اين فرمان از روي زمين برخيزيد.

13- شو (استراحت در جا):

با شنيدن اين فرمان به صورت درجا بدون نشستن و يا حرکت کردن، آزاد باش باشيد و استراحت کنيد.

14- پال باکو (تعويض پا،تعويض گارد):

با شنيدن اين فرمان پاي عقب خود را همراه با تعويض گارد جلو بگذاريد و ادمه حرکت را با اين پا ادامه دهيد لازم به ذکر است هنگام اجراي فرمان پال باکو، کيهاپ نيز بايد کشيده شود.

15- سان باكو (تعويض دست):

با شنيدن اين فرمان با دست ديگر خود حرکت قبلي را انجام بدهيد.

16- مينيام (بستن چشمها):

با شنيدن اين فرمان چشمهاي خود را ببنديد.

17- مينيام پارو (باز کردن چشمها):

با شنيدن اين فرمان چشمهاي خود را باز کنيد.منبع:
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image