مواد لازم:
گوشت گوسفند يا گوساله/ 1 کيلو
پياز/ 2 عدد
نمک/ به قدرکافي
گوجه فرنگي
طرز تهيه:
گوشت را دو بار چرخ کنيد و با پياز رنده شده ونمک ورز دهيد کف سيني فر را چرب کنيد و يک استکان آب بريزيد و کبابها را در سيني فر بچينيد و گوجه فرنگي را با کارد تا نيمه به شکل بعلاوه ببريد و بين کباب ها قرار دهيد. و سيني را در وسط فر گذاشته و کباب را با حرارت متوسط بپزيد هر موقع آب آن چيده شد و کباب پخته شد از فر در آوريد. مي توانيد در حين پختن يکي دو بار کباب ها را پشت و رو کنيد.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21/خ