جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دو نوع خورشت
-(6 Body) 
دو نوع خورشت
Visitor 517
Category: دنياي فن آوري

خورشت هويج

مواد لازم براي 2 تا 3 نفر:

گوشت خورشتي يا مرغ : 300 گرم
هويج : 450 گرم
پياز متوسط :2 تا 3 عدد
زعفران دم کرده : 1 استکان
آبليمو : 2 تا 3 قاشق غذاخوري
شکر (در صورت تمايل ): 1 قاشق غذاخوري
آلو بخارا : 8-9 عدد
ادويه (دارچين زنجفيل جوزهندي...):به ميزان لازم

طرزتهيه:

پياز ها رو خرد مي کنيم و توي قابلمه پياز داغ درست مي کنيم. به اش زردچوبه مي زنيم. بعد گوشت رو مي ريزيم تويش تا سرخ بشه. 2 ليوان آب مي ريزيم مي ذاريم بپزه.
آلو ها رو توي آب سرد خيس مي کنيم.
بعد هويج ها رو خلال مي کنيم. (باريک و به طول 2.5 سانت تقريباْ). با مقداري روغن تفت مي دهيم. خيلي هم نزنيد که هويج ها خرد نشه.
وقتي گوشت تقريباْ‌ پخت هويج و زعفران رو توي آن مي ريزيم. نمک و فلفل و ادويه اه اش اضافه مي کنيم. (بهتر از از چوب دارچين استفاده کنيم که رنگ خورشت تيره نشه و در آخر کار اون رو دور مي ريزيم.) مي گذاريم خورشت کاملاْ‌جا بيفته. 15 دقيقه مانده به سرو آبليمو و شکر رو به خورشت اضافه مي کنيم و همچنين آلو ها رو و ميگذاريم آروم بجوشه.
خورشت رو با برنج سفيد سرو مي کنيم.

خورشت آلو اسفناج

مواد لارم براي دو نفر:

اسفناج: 250 گرم
گوشت خورشتي: 200 گرم
پياز: 1 عدد متوسط
آلو بخارا: 5 تا 7 عدد
آب ليمو: مقداري

طرز تهيه:

ابتدا پياز رو خرد مي کنيم و سرخ مي کنيم. گوشت رو هم اضافه مي کنيم تا سرخ بشه زردچوبه و ادويه (پودر سير) اضافه مي کنيم. بعد که خوب سرخ شد حدود 2 ليوان آب اضافه مي کنيم تا نيم پز بشه. آلوها رو توي آب خيس مي کنيم.
اسفناج رو قبلاً خرد مي کنيم و در روغن با حرارت ملايم يه تفت مي ديم. وقتي گوشت نيم پز شد اسفناج رو بهش اضافه مي کنيم و اجازه مي ديم جا بيفته. وقتي رنگ خورشت خوب شد آلوها رو مي ريزيم توش و مي گذاريم با آلو هم چند جوش بزنه. بعد با آبليمو ترشي اش رو اندازه مي کنيم و با برنج سفيد سرو مي کنيم.

منبع:hehalle.persianblog.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image