مواد لازم براي 5 نفر :
هات داگ / 5 عدد
نان باگت متوسط / 5 عدد
ژامبون چرب / 3 ورقه
پنير گودا ورقه اي / 100 گرم
کره / 50 گرم
سس گوجه فرنگي / يک دوم پيمانه
سس خردل / به ميزان دلخواه
طرز تهيه :
روي هات داگ ها را برش دهيد به طوري که عميق باشد ولي هات داگ ها پاره نشوند . درون گودي هات داگ ها را با برش هاي پنير گودا پر کنيد . ژامبون نازک برش خرده را به عرض يک سانتيمتر بريده و دور هات داگ ها بپيچيد و با خلال دندان آن را به هات داگ محکم کنيد . مي توانيد هات داگ را کباب يا گريل و يا سرخ کنيد . در صورت کباب يا گريل رويش کره بماليد . نان ها را برش داده ابتدا کره بعد سس خردل و سس گوجه فرنگي ريخته و سرو کنيد . براي تزئين مي توانيد از کاهو و خيار شور و گوجه فرنگي استفاده کنيد .
نکته :
1 ـ اين ساندويج را اگر به صورت گرم سرو کنيد مطبوع تر است .
2ـ مي توان به جاي پنير گودا از انواع پنير ورقه اي نيز استفاده کرد .
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره51
/س