مواد لازم براي 4 تا 6 نفر :
گوشت ، آبگوشتي / 1 کيلو
نخود / يک چهارم پيمانه
پياز / 1 عدد
رب گوجه فرنگي / 2 قاشق سوپخوري
جو پوست کنده / 2 قاشق سوپخوري
گندم پوست کنده / 2 قاشق سوپخوري
لپه / 2 قاشق سوپخوري
سيب زميني متوسط/ 2 عدد
گوجه فرنگي / 1 عدد
بادام خام / يک چهارم پيمانه
فندق خام / يک چهارم پيمانه
پسته خام / يک چهارم پيمانه
گردو / يک چهارم پيمانه
ادويه دلخواه / 1 قاشق چايخوري
دارچين / 1 قاشق چايخوري
زردچوبه / 1 قاشق چايخوري
زعفران دم کرده / 1 قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
پياز را با گوشت تفت دهيد و با زردچوبه ، نمک ، گوجه فرنگي ، رب ، نخود و آب به مقدار لازم بگذاريد بپزد . سپس گندم ، جو ، بادام ، پسته و فندق ريخته و بگذاريد تا بپزند . در آخر سيب زميني ، ادويه و زعفران را بيفزايد و بگذاريد تا همه ي مواد يکنواخت پخته شوند . سپس آب آن را جداگانه در ظرف ريخته ، مواد گوشتي را با گوشت کوب بکوبيد و در ظرفي کشيده ، روي آن را با گردوي خرد شده تزئين کنيد .
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره51/خ