مواد لازم براي 2 نفر:
گوشت چرخ کرده: 250 گرم
پياز رنده شده: 1 قاشق سوپخوري
ريحان خرد شده: 1 قاشق سوپخوري
زعفران: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
پياز سفيد: 2 عدد بيضي شکل
روغن مايع: 2 قاشق غذاخوري
گوجه فرنگي: 2 عددنصف شده
سيخ کباب چوبي: 3 عدد
طرزتهيه:
گوشت چرخ کرده، پياز رنده شده، ريحان خرد شده، زعفران دم کرده، نمک و فلفل را در ظرف گودي خوب مخلوط کنيد به اندازه اي که گوشت چسبندگي پيدا کند. پيازهاي بيضي شکل را که مانند غنچه گل است از وسط نصف کرده ورق ورق کنيد.
مقداري گوشت در هر ورق پياز قرار داده کفه مقابل آن را رويش برگردانيد وآن را طوري شکل دهيد که به حالت يک پسته بزرگ خندان درآيد و گوشت از بالاي آن نمايان باشد.
هر کدام ازاين غنچه ها را از قسمت پايين آن به سيخ بکشيد. (در هر سيخ حدود 4 غنچه قرار گيرد).
در تابه کمي روغن ريخته روي حرارت قرار دهيد تا گرم شود. سپس کباب ها را درتابه چيده يک چهارم پيمانه آب بريزيد. حرارت را کم کرده در ظرف را بگذاريد تا با حرارت ملايم کباب ها ابتدا پخته و سپس سرخ شوند.
نکته:
1- اين غذا را مي توانيد هم با نان و هم با برنج سرو نماييد.
2- علاوه برريحان مي توانيد به عنوان چاشني از پيازخرد شده در داخل سرکه، که با نمک و نعنا خشک مزه دار شده، استفاده کنيد.
3- اگر در اين فصل ريحان تازه در دسترس نبود از ريحان خشک استفاده کنيد.
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره 50
/س