جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خورش دانه انار
-(0 Body) 
خورش دانه انار
Visitor 506
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر :

مرغ درسته / 1 کيلو و 800 گرم
پياز متوسط خرد شده / 4 تا 5 قاشق سوپخوري
ادويه خورشي / 1 قاشق سوپخوري
رذب گوجه فرنگي / 1 تا 2 قاشق چايخوري
انار دون شده / 2 عدد
آب جوش / 3 پيمانه
بادنجان قلمي / 1 کيلو
نمک براي مرغ / يک و نيم قاشق چايخوري
فلفل قرمز و ياه / يک چهارم قاشق چايخوري
نمک براي بادنجان / يک و نيم قاشق چايخوري

طرز تهيه :

مرغ را خوب پاک کنيد و پوست آن را بگيريد . پاهاي آن را با نخ روي هم آورده و محکم ببنديد . اطراف مرغ را به نمک آغشته کنيد . بهتر است آن را دو ساعت در يخچال قرار دهيد تا نمک به خورد مرغ برود . روغن را در قابلمه اي بريزيد روي حرارت قرار دهيد . پس از اينکه داغ شد ، اطراف مرغ را در آن سرخ کنيد . سپس مرغ را کنار بگذاريد . سپس پياز را سرخ کرده و به رب گوجه فرنگي و ادويه اضافه کنيد و تفت دهيد . در آخر دانه هاي انار را افزوده و تفت دهيد . 3 پيمانه آب و برگ بو را در قابلمه ريخته روي حرارت ملايم قرار دهيد . سپس مرغ را در قابلمه گذاشته ، در ظرف را ببنديد و اجازه دهيد مرغ پخته ، خورش غليظ شده و روغن بيندازد . بادنجان ها را به شکل مورب برش زده ، نمک بزنيد . بادنجان ها را يک ساعت کنار بگذاريد تا آب تلخ آن از بين برود . سپس آنها را سرخ کنيد تاطلايي شوند . بعد از آن خورش را در ظرف بکشيد و اطراف آن بادنجان و روي بادنجان ها کمي انار بريزيد .

نکته :

ادويه خورشي شامل فلفل سياه ، فلفل قرمز ، زردچوبه ، زيره سياه ، زيره سبز ، زنجبيل ، جوز هندي و خردل به صورت پودر شده از هر کدام يک قاشق سوپخوري و زردچوبه دو قاشق سوپخوري مي باشد .
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره51
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image