مواد لازم براي 4 تا 6 نفر :
پياز ريز خرد شده / 1 عدد
گوشت چرخ کرده / 150 گرم
قارچ / 250 گرم
سوسيس / 2 عدد 150 گرم
فلفل دلمه اي / 1 عدد
کنسرو ذرت / 100 گرم
کنسرو نخود فرنگي / 100 گرم
جعفري خرد شده / 2 قاشق غذاخوري
سير / 1 حبه
نمک و فلفل و آويشن / مقداري
رب / 2 قاشق غذاخوري
سيب زميني آب پز / 800 گرم
آردئ سيب زميني / دوو نيم قاشق غذاخوري
شير / 1 پيمانه
زعفران / مقداري
کره / 50 گرم
طرز تهيه :
پياز را تفت دهيد . سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهيد تا آب گوشت کشيده شود . به ترتيب قارچ ورقه شده ، سوسيس خرد شده ، فلفل دلمه اي نگيني ، کنسرو ذرت ، کنسرو نخود فرنگي ، جعفري خرد شده و سير را اضافه کنيد و مرتب هم بزنيد . در آخر نمک ، فلفل ، آويشن ، رب و زعفران را اضافه کنيد و بعد از کمي تفت ، ظرف را از روي حرارت برداشته و کنار بگذاريد .
سيب زميني ها را رنده کنيد و با آرد سيب زميني ، شير و زعفران خوب مخلوط کنيد . کره را اضافه کرده و ظرف را رو ي حرارت قرار دهيد، مرتب هم بزنيد تا به صورت پوره درآيد . سپس نيمي از اين پوره را کف ظرف مورد نظر ريخته و صاف کنيد . مخلوط مواد تفت داده شده را روي آن ريخته و صاف کنيد . بقيه پوره را در قيف ريخته و روي مواد بدهيد . سپس ظرف را در فر 180 درجه سانتيگراد به مدت 25 دقيقه قرار دهيد .
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره51/خ