جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد بادنجان
-(4 Body) 
سالاد بادنجان
Visitor 830
Category: دنياي فن آوري
(سلط بادنجان بالخبز المحص)

مواد لازم براي 3 نفر

بادنجان سرخ شده حلقه اي: 3 عدد
خيار شور: 2 پيمانه
جعفري خرد شده: يک دوم پيمانه
زيتون سياه و سبز بدون هسته: 1 پيمانه
زعتر : 3 قاشق غذاخوري
آب ليمو: به مقدار لازم
سرکه: به مقدار لازم
روغن زيتون: يک دوم پيمانه
سماق: به مقدار لازم
نمک، فلفل سياه: به مقدار لازم
نان (لواش يا برکات) : به مقدار لازم

طرز تهيه:

بادنجان ها را سرخ کرده کليه مواد به جز مايعات را با هم مخوط کنيد. آب ليمو، سرکه، روغن زيتون، سماق، زعتر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنيد و نيم ساعت قبل از سرو به سالاد اضافه کنيد.
نان ها را به شکل مربع و مثلث خرد کنيد و سپس در روغن سرخ کرده و با سالاد سرو کنيد.

نکته:

1- نان برکات نان لبناني در ايران توليد مي شود.
2- زعتر مخلوطي از گياهان معطر (آويشن، زيره، گردو، سماق ...) در کشورهاي عربي سوريه و لبنان استفاده مي شود.
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره 50
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image