مواد لازم براي 12 نفر:
کره خرد شده: 185 گرم
شکر: 165 گرم
تخم مرغ: 3 عدد
نارگيل : 60 گرم
آرد: 225 گرم
بيکينگ پودر: 3 قاشق چايخوري
شير: 80 ميلي ليتر
طرز تهيه:
قالب مستطيل شکل 30×20 سانتي متر را چرب کرده، با کاغذ بپوشانيد. بعد از اينکه به دماي محيط رسيد تمام مواد را داخل ظرف همزن بريزيد و با دور کند همزن مخلوط کنيد. سپس دورهمزن را افزايش دهيد و همچنان به زدن ادامه دهيد تا مواد کاملاً مخلوط شده وبعد از صاف و يک دست شدن کاملاً تغيير رنگ داده شفاف شوند. مواد را داخل قالب آمده ريخته و به مدت 30 دقيقه در فر 180 درجه سانتي گراد بپزيد. بعد از پخت روي پنجره سيمي خنک کرده و در صورت تمايل با کرم وينا که شرح آن در مدرسه قنادي آمده پوشش داده و برش دهيد. اين کيک را مي توانيد به صورت ساده نيز استفاده کنيد و ازطعم و مزه آن لذت ببريد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 50/خ