جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک پرتقال و خرما
-(3 Body) 
کيک پرتقال و خرما
Visitor 573
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 12 نفر:

کره : 125 گرم
پوست پرتقال رنده شده: 3 قاشق چايخوري
شکر: 165 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
آب پرتقال: 80 ملي ليتر (يک سوم پيمانه)
آرد: 225 گرم
بيکينگ پودر: 2 قاشق چايخوري
خرماي هسته گرفته: 120 گرم
مقدمه ي کيک هاي کوئيک ميکس
کيک هاي متنوعي که در اين شماره از مجله ملاحظه مي کنيد از دسته کيک هاي سريع و آسان (QUICK MIX) مي باشد. براي آماده کردن همه آن ها از يک روش خاص استفاده مي شود. به طوري که يک جا داخل ظرف همزن ريخته و بعد از آماده شدن داخل قالب ريخته و درون فر قرار مي گيرد. اين کيک ها علاوه بر ساده بودن موارد مصرف بسيار زيادي دارد کافي است براي آماده کردن آن کمي دقت وحوصله در اندازه گيري دقيق و به دماي محيط رساندن مواد و همچنين نحوه ترکيب آن به خرج داد تا به نتيجه مطلوب و ايده آلي برسيد اين کيک ها را مي توانيد با انواع کرم ها و يا قسمتي خامه پوشش داده و يا کاملاً به طور ساده به عنوان يک ميان وعده مناسب استفاده نماييد.

طرزتهيه:

قالب گرد وسط خالي را به قطر 20 سانتي مترچرب کرده، کنار بگذاريد. فر را با حرارت 180 درجه سانتي گراد گرم کنيد. کره، پوست پرتقال، شکر، تخم مرغ، آب پرتقال، آرد و بيکينگ پودر را داخل ظرف همزن بريزيد و با دور کند همزن مخلوط کنيد. سپس دورهمزن را به دور متوسط افزايش داده، مواد را بزنيد تا تغيير رنگ داده صاف و يک دست شوند. سپس خرما را اضافه کنيد و بعد از مخلوط کردن مواد را داخل قالب بريزيد و در فر به مدت 45 دقيقه بپزيد. بعد ازپخت کيک را خنک کنيد و در صورت تمايل از کرم پرتقالي که شرح آن در مدرسه قنادي آمده است تزيين کنيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 50
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image