مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
برنج: 1 پيمانه
سيب زميني آب پز: 1 عدد
پياز خرد شده: 1 عدد متوسط
روغن سرخ کردني: به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده: 100 گرم
ادويه: به مقدار لازم
کشمش يا زرشک: يک دوم پيمانه
نمک: به مقدار لازم
آرد: يک دوم پيمانه
طرز تهيه:
برنج را بشوييد و با نمک و زردچوبه به صورت آب پز بپزيد. بعد از تمام شدن آب برنج، برنج کته اي را با سيب زميني پخته و رنده شده مخلوط کنيد.
برنج وسيب زميني را درچرخ گوشت ريخته تا خميري نرم و يکنواخت به دست آيد. (خمير راکنار بگذاريد) پياز را در روغن تفت دهيد سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده وتفت دهيد، سپس ادويه، زرشک و نمک را به آن اضافه کنيد.
بعد از خنک شدن مواد داخل کبه، مقداري از خمير تهيه شده برداريد و به شکل توپي درآوريد؛ سپس وسط آن را گود کنيد ومقداري گوشت داخل آن بگذاريد سپس سر آن را ببنديد و در آرد بغلتانيد و در روغن داغ فراوان سرخ کنيد.
نکته:
1- ادويه شامل: فلفل، زردچوبه، دارچين، فلفل قرمز، کاري، نمک و زيره مي باشد.
2- در کبه عراقي (عيش باللحم) از کشمش استفاده مي شود.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 50/خ