جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کبه برنج با گوشت
-(0 Body) 
کبه برنج با گوشت
Visitor 521
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:

برنج: 1 پيمانه
سيب زميني آب پز: 1 عدد
پياز خرد شده: 1 عدد متوسط
روغن سرخ کردني: به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده: 100 گرم
ادويه: به مقدار لازم
کشمش يا زرشک: يک دوم پيمانه
نمک: به مقدار لازم
آرد: يک دوم پيمانه

طرز تهيه:

برنج را بشوييد و با نمک و زردچوبه به صورت آب پز بپزيد. بعد از تمام شدن آب برنج، برنج کته اي را با سيب زميني پخته و رنده شده مخلوط کنيد.
برنج وسيب زميني را درچرخ گوشت ريخته تا خميري نرم و يکنواخت به دست آيد. (خمير راکنار بگذاريد) پياز را در روغن تفت دهيد سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده وتفت دهيد، سپس ادويه، زرشک و نمک را به آن اضافه کنيد.
بعد از خنک شدن مواد داخل کبه، مقداري از خمير تهيه شده برداريد و به شکل توپي درآوريد؛ سپس وسط آن را گود کنيد ومقداري گوشت داخل آن بگذاريد سپس سر آن را ببنديد و در آرد بغلتانيد و در روغن داغ فراوان سرخ کنيد.

نکته:

1- ادويه شامل: فلفل، زردچوبه، دارچين، فلفل قرمز، کاري، نمک و زيره مي باشد.
2- در کبه عراقي (عيش باللحم) از کشمش استفاده مي شود.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 50
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image