مواد لازم :
کره / 50 گرم
آرد / 30 گرم
شير / 200 ميلي گرم
سس مايونز / 50 گرم
سس کچاپ / 50 گرم
سس خردل / يک قاشق چايخوري
نمک ، فلفل و جوزهندي / به ميزان لازم
قارچ ورقه شده / 500 گرم
سينه و ران مرغ پخته / هر کدام يک عدد
پنير پارميسان / 50 گرم
پنير گودا يا موزارلا / 100 گرم
پودر آويشن / يک قاشق چايخوري
خلال سيب زميني يا چيپس / 200 گرم
طرز تهيه :
براي تهيه سس سفيد ابتدا کره را در ظرفي مناسب روي حرارت قرار دهيد تا گرم شود ، بعد آرد را به آن بيفزاييد و کمي تفت دهيد تا خامي آرد گرفته شود . شير را به تدريج به اين مواد افزوده و مرتب هم بزنيد تا سس کمي غليظ شود . در پايان مايونز ، کچاپ ، خردل ، نمک ، فلفل و جوز هندي را به سس بيفزاييد . سس را گرم نگه داريد تا بقيه مواد آماده شود .در ظرفي قارچ را کمي با کره و آبليمو تفت دهيد . ظرف نسوزي را انتخاب کرده و يک لايه از سس سفيد کف آن بريزيد . گوشت مرغ پخته را ريش ريش کنيد و روي سس را با آن بپوشانيد . پنير پارميسان را روي مواد پاشيده و يک لايه قارچ بريزيد ، لايه بعدي را با پنير گودا يا موزارلا بپوشانيد و روي پنير پودر آويشن بپاشيد و سيب زميني را روي همه ي مواد قرار دهيد . سپس ظرف را در طبقه ي وسط فر با دماي 200 درجه سانتيگراد يا 400 درجه فارنهايت به مدت 20 دقيقه قرار دهيد .
منبع: مجله دنياي تغذيه شماره ي 86
/س