جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
گراتن مرغ و سيب زميني
-(5 Body) 
گراتن مرغ و سيب زميني
Visitor 543
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

کره / 50 گرم
آرد / 30 گرم
شير / 200 ميلي گرم
سس مايونز / 50 گرم
سس کچاپ / 50 گرم
سس خردل / يک قاشق چايخوري
نمک ، فلفل و جوزهندي / به ميزان لازم
قارچ ورقه شده / 500 گرم
سينه و ران مرغ پخته / هر کدام يک عدد
پنير پارميسان / 50 گرم
پنير گودا يا موزارلا / 100 گرم
پودر آويشن / يک قاشق چايخوري
خلال سيب زميني يا چيپس / 200 گرم

طرز تهيه :

براي تهيه سس سفيد ابتدا کره را در ظرفي مناسب روي حرارت قرار دهيد تا گرم شود ، بعد آرد را به آن بيفزاييد و کمي تفت دهيد تا خامي آرد گرفته شود . شير را به تدريج به اين مواد افزوده و مرتب هم بزنيد تا سس کمي غليظ شود . در پايان مايونز ، کچاپ ، خردل ، نمک ، فلفل و جوز هندي را به سس بيفزاييد . سس را گرم نگه داريد تا بقيه مواد آماده شود .در ظرفي قارچ را کمي با کره و آبليمو تفت دهيد . ظرف نسوزي را انتخاب کرده و يک لايه از سس سفيد کف آن بريزيد . گوشت مرغ پخته را ريش ريش کنيد و روي سس را با آن بپوشانيد . پنير پارميسان را روي مواد پاشيده و يک لايه قارچ بريزيد ، لايه بعدي را با پنير گودا يا موزارلا بپوشانيد و روي پنير پودر آويشن بپاشيد و سيب زميني را روي همه ي مواد قرار دهيد . سپس ظرف را در طبقه ي وسط فر با دماي 200 درجه سانتيگراد يا 400 درجه فارنهايت به مدت 20 دقيقه قرار دهيد .
منبع: مجله دنياي تغذيه شماره ي 86
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image