مواد لازم :
پياز داغ / 2 قاشق سوپخوري
نمک ، فلفل ، زردچوبه و دارچين / به مقدار لازم
رب گوجه فرنگي / 2 قاشق سوپخوري
گوشت مغز ران / 400 گرم
لپه / 1پيمانه
برنج / 4 پيمانه
زعفران دم کرده / 1 قاشق سوپخوري
خلال پسته / 2 قاشق سوپخوري
کوفته ريزه ( براي تزئين ) / به تعدادلازم
کشمش / 2 قاشق سوپخوري
زرشک / 2 قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
پياز داغ را با مقداري روغن و ادويه جات تفت دهيد . سپس رب گوجه فرنگي را بيفزاييد . حالا گوشت را خرد و لپه را اضافه کنيد و با 1 ليتر آب روي حرارت قرار دهيد تا گوشت کاملاً پخته شود .
برنج را پس از شستن و خيس کردن با آب جوش ، آبکش و دم کنيد . پس از آن ، برنج را در ديس بکشيد . خورش را نيز پس از جا افتادن ، روي برنج بريزيد و اطراف برنج را با پلوي زعفراني و خلال پسته و کوفه ريزه تزئين کنيد .در آخر ،کشمش و زرشک را در روغن تفت دهيد و روي برنج بريزيد .
منبع:مجله دنياي تغذيه شماره ي 86
/س