مواد لازم:
رشته سوپي :بسيار ريز و باريک/1بسته 45 گرمي
شير عسلي/400 گرم
آب گرم /يک فنجان
زعفران ساييده شده/1/2 قاشق چايخوري
کمپوت آناناس خرد شده/يک فنجان
گيلاس تازه/يک فنجان
بستني با طعم توت فرنگي/يک کيلو گرم
طرز تهيه:
رشته ها را به مدت 10 دقيقه در آب در حال جوشيدن بريزيد تا کاملاً نرم شوند سپس آنها را در صافي ريخته و با آب سرد آبکشي کنيد و بعد رشته ها را کنار بگذاريد تا خنک شوند.شير عسلي را با آب گرم مخلوط کنيد و بعد زعفران ساييده را بيفزاييد و مواد را خوب با هم مخلوط کنيد.رشته ها را در يک ظرف مخصوص سرد طوري پخش کنيد که به صورت يکنواخت کف ظرف را بپوشاند .سپس مخلوط شير عسلي و زعفران را بر روي سطح رشته ها ريخته و ميوه ها را به صورت يکنواخت بر روي سطح آنها بريزيد بعد کاملاً روي دسر را با بستني تزئين مي کنيم.
منبع:نشريه عصر فرهنگ،شماره 3/خ