|
رولت پرتقال و زردآلو
-(6 Body)
|
رولت پرتقال و زردآلو
Visitor
523
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم: 4 عدد سفيده تخم مرغ/ 115 گرم يا نصف پيمانه پودر قند/ 50 گرم آرد سفيد/ رنده پوست يك عدد پرتقال (ريز رنده شده)/ 3 قاشق سوپخورى آب پرتقال/ براى داخل رولت / 115 گرم برگه زردآلو/ 150 ميلى ليتر آب پرتقال طرز تهيه: كمى پودر قند و رنده پوست پرتقال براى تزئين فر را از قبل با حرارت 200 درجه سانتيگراد روشن كنيد. يك قالب رولت به ابعاد 33 * 23 سانتى متر را به يك قطعه كاغذ روغنى بپوشانيد و آن را كمى چرب كنيد.سفيده تخم مرغ ها را در ظرف گودى ريخته با هم زن برقى آنقدر بزنيد تا كاملاً سفت و سفيد شوند. به تدريج پودر قند را به آن اضافه كنيد و به هم زدن با هم زن ادامه دهيد. سپس آرد، رنده پوست و آب پرتقال را بيفزاييد و آرام هم بزنيد تا مخلوط شوند. مايه رولت را در قالب بريزيد و سطح روى آن را با پشت قاشق صاف كرده و در فر قرار دهيد. رولت را حدود 15 تا 18 دقيقه بپزيد تا سطح روى آن طلايى شود. آن را از فر خارج كنيد. رولت را روى يك قطعه كاغذ روغنى برگردانيد و كاغذ پشت آن را جدا كنيد. همين طوركه رولت داغ است آن را با كاغذ روغنى لوله كنيد و كنار بگذاريد تا سرد شود.برگه زردآلو را خرد كنيد و با آب پرتقال در ظرفى ريخته روى حرارت اجاق گاز قرار دهيد. در ظرف را ببنديد و آهسته اين مخلوط را بجوشانيد تا قسمت اعظم مايع آن تبخير شود. آن را در مخلوط كن بريزيد و چند دقيقه دستگاه را روشن كنيد. پوره حاصل را پس از باز كردن رولت روى سطح داخلى آن ريخته و با يك كاردك بر روى كل سطح رولت بماليد. سپس رولت را دوباره لوله كنيد. كمى پودر قند و خلال پوست پرتقال روى رولت بپاشيد و آن را سرد كنيد.
|
|
|