جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
رولت پرتقال و زردآلو
-(6 Body) 
رولت پرتقال و زردآلو
Visitor 523
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
4 عدد سفيده تخم مرغ/ 115 گرم يا نصف پيمانه پودر قند/ 50 گرم آرد سفيد/ رنده پوست يك عدد پرتقال (ريز رنده شده)/ 3 قاشق سوپخورى آب پرتقال/ براى داخل رولت / 115 گرم برگه زردآلو/ 150 ميلى ليتر آب پرتقال
طرز تهيه:
كمى پودر قند و رنده پوست پرتقال براى تزئين فر را از قبل با حرارت 200 درجه سانتيگراد روشن كنيد. يك قالب رولت به ابعاد 33 * 23 سانتى متر را به يك قطعه كاغذ روغنى بپوشانيد و آن را كمى چرب كنيد.سفيده تخم مرغ ها را در ظرف گودى ريخته با هم زن برقى آنقدر بزنيد تا كاملاً سفت و سفيد شوند. به تدريج پودر قند را به آن اضافه كنيد و به هم زدن با هم زن ادامه دهيد. سپس آرد، رنده پوست و آب پرتقال را بيفزاييد و آرام هم بزنيد تا مخلوط شوند. مايه رولت را در قالب بريزيد و سطح روى آن را با پشت قاشق صاف كرده و در فر قرار دهيد. رولت را حدود 15 تا 18 دقيقه بپزيد تا سطح روى آن طلايى شود. آن را از فر خارج كنيد. رولت را روى يك قطعه كاغذ روغنى برگردانيد و كاغذ پشت آن را جدا كنيد. همين طوركه رولت داغ است آن را با كاغذ روغنى لوله كنيد و كنار بگذاريد تا سرد شود.برگه زردآلو را خرد كنيد و با آب پرتقال در ظرفى ريخته روى حرارت اجاق گاز قرار دهيد. در ظرف را ببنديد و آهسته اين مخلوط را بجوشانيد تا قسمت اعظم مايع آن تبخير شود. آن را در مخلوط كن بريزيد و چند دقيقه دستگاه را روشن كنيد. پوره حاصل را پس از باز كردن رولت روى سطح داخلى آن ريخته و با يك كاردك بر روى كل سطح رولت بماليد. سپس رولت را دوباره لوله كنيد. كمى پودر قند و خلال پوست پرتقال روى رولت بپاشيد و آن را سرد كنيد.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image