مواد لازم:
شير /1/4 پيمانه
پودر شکر/1/4 پيمانه
روغن مايع/1/4 پيمانه
وانيل/1/8 قاشق چايخوري
سفيده تخم مرغ/1 عدد
زرده تخم مرغ/1عدد
آرد/1تا2 پيمانه
خرماي بدون هسته/به مقدار لازم
گردو و کنجد/به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا پودر شکر و شير و روغن مايع و وانيل و زرده تخم مرغ را مي زنيم تا يکدست و سفيد شود بعد کم کم آرد را اضافه مي کنيم تا خمير لطيفي بدست آيد و به دست نچسبد خمير را به مدت يک ساعت در جاي گرم گذاشته بعد خمير را برداشته و با وردنه به قطر 0/5سانت باز مي کنيم و به صورت چهارگوش برش مي زنيم و از خرمايي که هسته آن گرفته شده و جاي آن گردو گذاشته ايم استفاده کرده وسط خمير گذاشته رول مي کنيم بعد در سفيده زده شده ودر کنجد غلتانده ودر فر 180 درجه سانتي گراد به مدت 20 دقيقه قرار مي دهيم تا بپزد .اين رولت براي ايام ماه مبارک رمضان بسيار مناسب مي باشد.
منبع:نشريه عصر فرهنگ،شماره 3/خ