جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک هل و گلاب
-(2 Body) 
کيک هل و گلاب
Visitor 551
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 20 نفر:

تخم مرغ: 6 عدد
شکر: 2 پيمانه (460 گرم)
روغن مايع: 1 پيمانه سرخالي
شير يا ماست: 1 پيمانه
هل ساييده: 1 قاشق سوپخوري
گلاب درجه ي: 2 قاشق سوپخوري
زعفران دم شده غليظ: 1 قاشق سوپخوري
آرد: 3 پيمانه (450 گرم)
بيکينگ پودر: 1 قاشق مرباخوري
جوش شيرين: 1 قاشق چايخوري
پودر پسته براي تزيين: به مقدار لازم

طرز تهيه:

فر را باحرارت 180 درجه سانتي گراد روشن کنيد. زرده وسفيده تخم مرغ را از هم جدا کرده، زرده ها را با شکر بزنيد تا کرمي و کشدار شوند. روغن، ماست يا شير، هل، گلاب و زعفران را اضافه کرده و دوباره حدود 3 دقيقه با همزن بزنيد تا کاملاً به خورد زرده بروند. سفيده ها را جدا در کاسه اي بزنيد تا مخلوط کاملاً پفي وسفيد به دست آيد. مخوط زرده را با ليسک بخورد سفيده دهيد تا با هم ترکيب شوند. در کاسه اي آرد، بيکينگ پودر، جوش شيرين را دوباره الک کرده و به مخلوط زرده سفيده اضافه کنيد ومواد رابا ليسک هم بزنيد، تا کاملاً ترکيب شوند. قالب مستطيل شکلي به اندازه 30×22 و به ارتفاع 5 سانتي متررا چرب کرده مواد را داخل قالب بريزيد. روي آن پودر پسته بپاشيد و در طبقه وسط فر برش زده و سرو کنيد. به خاطر عطر خوش گلاب و زعفران و هل پس از چشيدن اين کيک هر جاي دنيا که باشيد ياد اصالت ايران و ايراني ها زنده مي شود.
نکته:
- اين کيک بسيار خوشمزه و معطر است و براي مراسم مذهبي، مولودي و ... مناسب مي باشد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 50
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image