مواد لازم:
سير : 2 حبه
برگ ريحان تازه: 2 پيمانه
گردوي خرد شده: يک دوم پيمانه
روغن زيتون: سه چهارم پيمانه
نمک، فلفل: به ميزان لازم
لازانيا: 10 تا 12 عدد
طرز تهيه:
براي تهيه سس پستو، سير، ريحان، گردو، پنير پارمزان و روغن زيتون را در دستگاه غذاساز ريخته و نمک وفلفل را با آن مخلوط کنيد. ورقه هاي لازانيا را درآب جوش و نمک ريخته و بعد از آنکه ورقه ها نرم شدند آن ها را آبکش کرده و هر کدام را روي تخته پهن کرده و از موادسس پستو روي هر ورقه بماليد. سپس يک قاشق مرباخوري پر پنير پارمزان بريزيد و ورقه ها را بپيچيد و رول کنيد. داخل ظرف مخصوص فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 35 دقيقه قرار دهيد. در صورت دلخواه مي توانيد پنير موتزارلا، پنيز پارمزان، يک عدد تخم مرغ زده شده، کدوي پخته خرد شده را نيز داخل ورقه هاي لازانيا پر کرده و آن ها را نيز رول کنيد و يکي در ميان در ظرف مورد نظر قرار دهيد و سرو کنيد.
نکته:
اگر در اين فصل ريحان در دسترس نبود مي توانيد از جعفري به جاي ريحان استفاده کنيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 50/خ