مواد لازم:
کشمش/ 750گرم
کره/250گرم
شکر/200گرم
تخم مرغ/5 عدد
آرد /400گرم
بکينگ پودر/يک دوم قاشق چايخوري
آب پرتقال/يک دوم پيمانه (125ميلي ليتر)
طرز تهيه:
کشمش را در ظرفي ريخته آب گرم روي آن بريزيد رويش را بپوشانيد و به مدت 2 ساعت کنار بگذاريد .سپس در صافي ريخته و روي حوله پهن کنيد تا آب کشيده شود .کره و شکر را با همزن برقي بزنيد تا به صورت کرم در آيد .تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنيد و خوب بزنيد.
بکينگ پودر را با آرد مخلوط کنيد نيمي از آرد را به همراه نيمي از آب پرتقال و نيمي از کشمش را به مواد اضافه کنيد بعد از مخلوط شدن بقيه مواد را اضافه مي کنيم بعد از قالب مناسبي که گنجايش مواد را دارد و از قبل چرب و آرد پاشي کرده ايم استفاده مي کنيم مواد را درون قالب ريخته و به مدت 2 ساعت در فر 160 درجه سانتي گراد که از قبل گرم کرده ايم قرار داده بعد از پخت مي گذاريم تا قالب کمي خنک شود سپس از قالب جدا مي کنيم و در ظرف در داري نگه داري مي کنيم دقت داشته باشيد بعد از گذشت يک و نيم ساعت از زمان پخت کيک را از فر خارج کرده چنانچه پخت آن کافي نبود مجدداً درون فر قرار مي دهيم.
منبع: نشريه عصر فرهنگ،شماره 3
/س