جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
چيز کيکي بيسکويت و خامه
-(4 Body) 
چيز کيکي بيسکويت و خامه
Visitor 515
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 2 نفر :

بيسکويت شکلاتي ساده / 250 گرم
کره ذوب شده خنک / 150 گرم
پودر ژلاتين / 2 قاشق سوپخوري
آب / يک چهارم پيمانه
پنير خامه اي / يک و يک دوم پيمانه
خامه / 300 ميلي ليتر
وانيل / يک هشتم قاشق چايخوري
شکر / يک دوم پيمانه
شکلات سفيد ذوب شده / 180 گرم
بيسکويت شکلاتي کرم دار / 150 گرم
شکلات سياه ذوب شده / 50 گرم

طرز تهيه :

کف قالب کمربندي 23 سانتي متري را با کاغذ روغني بپوشانيد . بيسکويت شکلاتي ساده را پودر نماييد و سپس با کره مذاب شده خنک مخلوط کنيد و آن را کف و 3 سانتي متر از ديواره قالب کمربندي با کمک دست يا ته قاشق فلزي کاملا پرس نماييد . سپس آن را با فويل بپوشانيد و به مدت 20 دقيقه در يخچال قرار دهيد .
ژلاتين را روي آب بپاشيد و روي بخار آب قرار دهيد تا رقيق شود . اجازه دهيد تا 5 دقيقه خنک شود .
در يک ظرف مناسب پنير خامه اي ، خامه ، وانيل و شکررا با دور همزن بزند تاحدي که شکر حل شود و مايه صاف و يک دستي به دست آيد . سپس ژلاتين و شکلات سفيد را اضافه نماييد 30 ثانيه با همزن بزنيد تا مخلوط شوند . همزن را خاموش نموده و بيسکويت شکلاتي کرم دار را با کمک ليسک مخلوط نماييد و در قالب روي بيسکويت هاي پرس شده بريزيد . روي آن را صاف کنيد و مجدداً با فويل پوشانده و حداقل 3 ساعت در يخچال قرار دهيد . هنگام سرو آن را با شکلات سياه ذوب شده تزئين نماييد .
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره51
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image