مواد لازم براي 2 نفر :
بيسکويت شکلاتي ساده / 250 گرم
کره ذوب شده خنک / 150 گرم
پودر ژلاتين / 2 قاشق سوپخوري
آب / يک چهارم پيمانه
پنير خامه اي / يک و يک دوم پيمانه
خامه / 300 ميلي ليتر
وانيل / يک هشتم قاشق چايخوري
شکر / يک دوم پيمانه
شکلات سفيد ذوب شده / 180 گرم
بيسکويت شکلاتي کرم دار / 150 گرم
شکلات سياه ذوب شده / 50 گرم
طرز تهيه :
کف قالب کمربندي 23 سانتي متري را با کاغذ روغني بپوشانيد . بيسکويت شکلاتي ساده را پودر نماييد و سپس با کره مذاب شده خنک مخلوط کنيد و آن را کف و 3 سانتي متر از ديواره قالب کمربندي با کمک دست يا ته قاشق فلزي کاملا پرس نماييد . سپس آن را با فويل بپوشانيد و به مدت 20 دقيقه در يخچال قرار دهيد .
ژلاتين را روي آب بپاشيد و روي بخار آب قرار دهيد تا رقيق شود . اجازه دهيد تا 5 دقيقه خنک شود .
در يک ظرف مناسب پنير خامه اي ، خامه ، وانيل و شکررا با دور همزن بزند تاحدي که شکر حل شود و مايه صاف و يک دستي به دست آيد . سپس ژلاتين و شکلات سفيد را اضافه نماييد 30 ثانيه با همزن بزنيد تا مخلوط شوند . همزن را خاموش نموده و بيسکويت شکلاتي کرم دار را با کمک ليسک مخلوط نماييد و در قالب روي بيسکويت هاي پرس شده بريزيد . روي آن را صاف کنيد و مجدداً با فويل پوشانده و حداقل 3 ساعت در يخچال قرار دهيد . هنگام سرو آن را با شکلات سياه ذوب شده تزئين نماييد .
منبع: نشريه هنر آشپزي شماره51
/س