مواد لازم:
شکر/1و1/2پيمانه
آب/1و1/2پيمانه
دارچين/1/4 قاشق چايخوري
جوز هندي/1/4قاشق چايخوري
کره/ 1/4قاشق سوپخوري
آرد الک شده/2 پيمانه
بگينگ پودر /2 قاشق غذاخوري
نمک /1/2 قاشق چايخوري
کره/2/3پيمانه
شير/1/2پيمانه
سيب ترش و درسته/6 عدد
طرز تهيه:
ابتدا براي تهيه سس، شکر و آب و دارچين و جوز هندي را در قابلمه ريخته مي گذاريم تا بجوش آيد و شکر حل شود.
مواد را به کناري گذاشته و 3 قاشق کره را اضافه مي کنيم هم زده و کنار مي گذاريم.براي تهيه خمير مواد خشک را در کاسه اي ريخته، دو سوم کره را ريز ريز کرده و با چنگال به خورد آرد مي دهيم تا به فرم گلوله هاي ريز در آيد وقتي مواد مخلوط شد شير را کم کم اضافه مي کنيم تا به صورت خمير در آيد بعد خمير را به 6 قسمت مساوي تقسيم کرده و هر قسمت را روي سطح آرد پاشي شده با وردنه به اندازه 15 در 15باز مي کنيم و هر سيب را در وسط هر چهارگوش قرار مي دهيم روي هر سيب يک قاشق چايخوري دارچين و شکر مي ريزيم و به اندازه يک نخود کره گذاشته کناره هاي خمير را کمي نمناک کرده و گوشه هاي خمير را به بالاي سيب مي چسبانيم سيب ها رادر يک ظرف نسوز کم عمق به فاصله هاي 3 سانتي متري،مي چينيم و از آن سس روي سيب ها داده با حرارت 375 فارنهايت به مدت 35 دقيقه مي پزيم .اين دسر را با بستني و خامه مي شود سرو کرد.
منبع:نشريه عصر فرهنگ،شماره 3/خ