مواد لازم:
شکر/يک کيلو
آب /500 سي سي
نعناع تازه/200 گرم
سرکه سفيد/1 پيمانه
طرز تهيه:
ابتدا نيمي از شکر را کارامل کرده سپس آب را اضافه مي کنيم کمي که جوش خورد باقيمانده شکر را اضافه کرده تا مجدداً کمي بجوشد حال نعناع تازه را در آن مي ريزيم تا عطر و طعم آن بخورد شربت برود در آخر هم سرکه را اضافه مي کنيم باز مي جوشانيم تست مي کنيم تا مزه آن طبق دلخواه و ذائقه باشد.سپس از صافي رد مي کنيم و پس از خنک شدن در شيشه اي تميز ريخته و در يخچال نگهداري مي کنيم.
منبع:نشريه عصر فرهنگ،شماره 3/خ