مواد لازم:
کيک اسفنجي ساده دايره يا مستطيل شکل
بستني وانيلي يا توت فرنگي
پودر قند /به مقدار لازم براي تزئين
روش تهيه:
1-ابتدا برگ هاي توت فرنگي ها را جدا کنيد و پس از شست و شو ،داخل سبدي بريزيد تا آب اضافي آنها خارج شود.
دراين فاصله زماني ،کيک اسفنجي را با چاقوي اره اي بزرگي به صورت مقطعي چند برش بزنيد .هنگام برش زدن مراقب باشيد که کيک آسيب نبيند .در واقع عرض هر برش نبايد کمتر از يک سانتي متر باشد.
2-پس از آنکه کيک را به لايه هاي مختلف يک سانتي متري برش زديد،توت فرنگي ها را به جز 4تا5عدد،با چاقو نصف کنيد؛سپس لايه اول کيک را داخل ظرف مورد نظر قرار دهيد.
3-حالا با استفاده از قاشق مخصوص ،چند گلوله بستني را روي اولين لايه کيک گذاشته،سطح خالي باقيمانده آن را با برش هاي توت فرنگي پر کنيد .سپس لايه ديگري از کيک را روي بستني و توت فرنگي قرار داده و با دست کمي فشار دهيد .اين کار را تا جايي ادامه دهيد که لايه آخر کيک را بستني و توت فرنگي هاي درسته تشکيل دهد.مرحله پاياني پاشيدن مقداري خاک قند روي بستني و توت فرنگي است.به همين راحتي و در مدت زمان حدود نيم ساعت ،شما مي توانيد يک کيک بستني خوشمزه آماده کنيد.
منبع: نشريه عصر فرهنگ،شماره 3
/س