مواد لازم:
گوشت گوساله/200گرم
روغن يا کره/ربع پيمانه
پياز سرخ کرده/2تا3 قاشق سوپخوري
فلفل سياه/نصف قاشق چايخوري
سبزي دلمه خرد شده/100گرم
رب گوجه فرنگي /نصف قاشق چايخوري
نمک /1قاشق چايخوري
آب ليمو/3تا4 قاشق سوپخوري
شکر/1قاشق سوپخوري
برنج/ثلث پيمانه
آب گوشت يا آب/1پيمانه
پياز درشت/3تا4 عدد
آب براي پخت دلمه/2 پيمانه
طرز تهيه:
گوشت را بسيار ريز خرد کنيد .کره را در تابه اي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد و سبزي دلمه و رب گوجه فرنگي را هم اضافه کنيد و خوب تفت دهيد.
در آخر،نمک،آب ليمو و شکر را نيز بيفزاييد وپس از يکي دو تفت برنج شسته شده وخيس کرده را همراه يک پيمانه آب گوشت به مواد بيفزاييد و اجازه دهيد مايه با در بسته و حرارت ملايم بجوشد و آب آن کشيده شود.
پيازها را پوست بکنيد و داخل آن را خوب خالي کنيد .سپس با مايه گوشت داخل آنرا پر کنيد .همين طور مي توانيد پيازها را از وسط طوري قاچ کنيد که برش چاقوي شما به انتهاي پياز نرسد و اين پياز را داخل آب جوش بيندازيد تا بپزد و نرم شود.
سپس آن را لايه لايه کنيد و کمي از مايه گوشتي داخل آن را بريزيد و آن را بپيچيد و داخل قابلمه بچينيد .در هر دو صورت 2 پيمانه آب روي پيازها بريزيد و در ظرف را بگذاريد و پيازها را يک ساعت با حرارت ملايم بپزيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي ،شماره 45
/س