مواد لازم:
بلغور گندم/1ليوان
سيب زميني آب پز/2عدد متوسط
تخم مرغ/1عدد
آب جوش/نصف ليوان
آرد گندم/به مقدار لازم (بستگي دارد بلغور چقدر از آب را جذب کند)
نمک/به مقدار لازم
فلفل سياه /به مقدار لازم
پوره زيره ي سبز/ يک ليوان
روغن مايع مخصوص سرخ کردن /نصف ليوان
براي داخل کاسه:
گوشت مغز ران(گوساله)/250گرم
پياز/1عدد متوسط
سير /2 حبه
قارچ/100گرم
گوجه فرنگي /2عدد متوسط
فلفل دلمه اي /1عدد کوچک
نمک/به مقدار لازم
فلفل سياه/به مقدار لازم
طرز تهيه:
بلغور را با آب داغ خيس کنيد.سيب زميني را رنده کنيد .آرد ،تخم مرغ،نمک و ادويه را بريزيد و خمير درست کنيد.داخل فنجان يک نايلون بگذاريد .مقداري از مايه ي بلغور را برداريد .داخل فنجان شکل بدهيد.بيرون بياوريد و در روغن داغ سرخ کنيد.براي داخل کاسه نيز،گوشت را با پياز و سير تفت دهيد؛بعد فلفل را بيفزاييد ،و بگذاريد تا کمي بپزد .گوجه فرنگي و قارچ را نيز اضافه کنيد و باز هم مواد را بگذاريد تا کمي ديگر بپزد.داخل کاسه رابا اين مواد پر کنيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي ،شماره 45
/س