مواد لازم براي پايه شيريني:
جوز هندي رنده شده: يک دوم قاشق چايخوري
شکر قهوه اي: يک دوم پيمانه (100 گرم)
آرد: 1 پيمانه (150 گرم)
پودر بادام: يک دوم پيمانه
کره آب شده: 90 گرم
مواد لازم براي رويه شيريني:
تخم مرغ : 3 عدد
شکر قهوه اي : يک چهارم پيمانه
عسل: يک چهارم پيمانه
بادام خرد شده: يک و يک دوم پيمانه
شکلات قهوه اي يا شيري آب کرده: 100 گرم
طرز تهيه:
جوز هندي، شکر، آرد و پودربادام را با هم در کاسه اي مخلوط کنيد. سپس کره آب شده را به مواد اضافه کرده مواد را خوب مخلوط کنيد و با دست ورز دهيد. حال مواد را کف قالب مستطيل شکل به ابعاد 20 در 30 سانتي متر ريخته و با قاشق يا (وردنه کوچک صاف کن) روي آن را صاف کرده گوشه ها را با دست فرم دهيد. هنگامي که به اين صورت صاف و يک دست شد آن را در طبقه وسط فر که از قبل با دماي 175 درجه سانتي گراد روشن کرده بوديد به مدت 12 دقيقه قرار دهيد تا پايه پخته و کمي طلايي شود.
در ظرف ديگر تخم مرغ ها را بشکنيد و با همزن 1 تا 2 دقيقه بزنيد. مقداري از شکر قهوه اي را به تدريج اضافه کنيد و با همزن بزنيد. هنگامي که مخلوط شد مابقي شکر و عسل را نيز اضافه کنيد و با همزن بزنيد. بادام خردشده و شکلات ذوب شده را با آن اضافه و با قاشق هم بزنيد، تا کاملاً مخلوط مواد شوند. اين مايه را روي پايه شيريني پهن کنيد. دماي فر را به 150 درجه سانتي گراد برسانيد و شيريني را به مدت 40 دقيقه ديگر در فر قرار دهيد. بعد از آن شيريني را از فر خارج کرده اجازه دهيد خوب خنک شود و آن را در ابعاد 5 در 5 سانتي متر برش بزنيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 50/خ