جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
اسکوآر عسل و بادام
-(5 Body) 
اسکوآر عسل و بادام
Visitor 522
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي پايه شيريني:

جوز هندي رنده شده: يک دوم قاشق چايخوري
شکر قهوه اي: يک دوم پيمانه (100 گرم)
آرد: 1 پيمانه (150 گرم)
پودر بادام: يک دوم پيمانه
کره آب شده: 90 گرم
مواد لازم براي رويه شيريني:
تخم مرغ : 3 عدد
شکر قهوه اي : يک چهارم پيمانه
عسل: يک چهارم پيمانه
بادام خرد شده: يک و يک دوم پيمانه
شکلات قهوه اي يا شيري آب کرده: 100 گرم

طرز تهيه:

جوز هندي، شکر، آرد و پودربادام را با هم در کاسه اي مخلوط کنيد. سپس کره آب شده را به مواد اضافه کرده مواد را خوب مخلوط کنيد و با دست ورز دهيد. حال مواد را کف قالب مستطيل شکل به ابعاد 20 در 30 سانتي متر ريخته و با قاشق يا (وردنه کوچک صاف کن) روي آن را صاف کرده گوشه ها را با دست فرم دهيد. هنگامي که به اين صورت صاف و يک دست شد آن را در طبقه وسط فر که از قبل با دماي 175 درجه سانتي گراد روشن کرده بوديد به مدت 12 دقيقه قرار دهيد تا پايه پخته و کمي طلايي شود.
در ظرف ديگر تخم مرغ ها را بشکنيد و با همزن 1 تا 2 دقيقه بزنيد. مقداري از شکر قهوه اي را به تدريج اضافه کنيد و با همزن بزنيد. هنگامي که مخلوط شد مابقي شکر و عسل را نيز اضافه کنيد و با همزن بزنيد. بادام خردشده و شکلات ذوب شده را با آن اضافه و با قاشق هم بزنيد، تا کاملاً مخلوط مواد شوند. اين مايه را روي پايه شيريني پهن کنيد. دماي فر را به 150 درجه سانتي گراد برسانيد و شيريني را به مدت 40 دقيقه ديگر در فر قرار دهيد. بعد از آن شيريني را از فر خارج کرده اجازه دهيد خوب خنک شود و آن را در ابعاد 5 در 5 سانتي متر برش بزنيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 50
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image