مواد لازم:
مرغ پخته بي پوست و استخوان/3پيمانه
قارچ اسلايس/2پيمانه
نخود فرنگي پخته شده/يک دوم پيمانه
خيار شور خرد شده/يک سوم پيمانه
فلفل سبز دلمه اي /يک دوم پيمانه
پيازچه خرد شده/يک چهارم پيمانه
گوجه فرنگي سفت/3عدد
تخم مرغ آب پز/3عدد
سس مايونز و خامه/يک دوم پيمانه
آب ليموترش تازه/به ميزان لازم
نمک وفلفل سفيد/به ميزان لازم
زعفران ساييده شده/به ميزان لازم
طرز تهيه:
تمام مواد را با سس مخلوط نموده ،سپس سالاد را به سه قسمت مساوي تقسيم نماييد ،قسمتي را به رنگ رعفراني و قسمت ديگري را با نخود فرنگي ،به رنگ سبز در آوريد .طبعاً قسمت سوم به رنگ مخلوط مواد باقي مي ماند .آنگاه با کاهو پيچ و تربچه و پيازچه تزيين و سپس سرو نماييد .براي جلوه ي بيشتر سالاد فوق در صورت دلخواه مي توان آن را با پوره هاي رنگي وساير سبزيجات نيز تزيين و سرو نمود.
نکته:
قارچ را هرگز نخيسانيد .هميشه آن را پس از شست و شو با آب،ورقه کرده و بلافاصله با آب ليمو ترش مخلوط نماييد ،تا از سياه شدن رنگ آن جلوگيري شود.
منبع: نشريه هنر آشپزي ،شماره 45
/س