جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
روش ارتباط موثر با شوهر
-(4 Body) 
روش ارتباط موثر با شوهر
Visitor 511
Category: دنياي فن آوري
برقراري ارتباط جزئي از زندگي روزمره است و همه ما دائما در حال تکرار اين امر هستيم، اما دليل اينکه نمي توانيم به طور مناسب با شوهر خود ارتباط برقرار کنيم چيست؟ شايد در آغاز زندگي مشترک همه چيز بر وفق مراد پيش رود، اما اگر شما قادر به برقراري ارتباط مؤثر نباشيد، چيزي نخواهد گذشت که تعادل زندگي از بين ميرود. اغلب خانم ها عادت دارند که تقصير همه مسائل و مشکلات را به گردن همسرانشان بيندازند و اصلا اعتقادي ندارند که نقايص و عيوبي در وجود خودشان نيز هست که بايد رفع شود.
بر اساس کتاب "قبل از اينکه خيلي دير شود، دل همسر خود را بدست آوريد" نوشته " گري سمالي" 5 مورد وجود دارد که مانع ايجاد ارتباط سالم بين شما و شوهرتان ميشود.

1 ـ گوشزد کردن تمام مشکلات هنگاميکه از کار برميگردد

آقايون به اندازه کافي در شغل خود با مشکلات بسيار زيادي مواجه هستند که بايد تمام آنها را حل و فصل نمايند و دوست ندارند زمانيکه به منزل باز مي گردند باز هم با مشکلات ديگري مواجه شوند. انسان ها به طور غريزي زمانيکه با مسائلي که در حد توانشان نيست برخورد مي کنند، يکي از اين دو راه را انتخاب مي کنند: يا دعوا يا فرار؛ به همين دليل زمانيکه شما همسرتان را با کوهي از مشکلات گلوله باران مي کنيد او هم در مقابل يکي از دو راه ذکر شده را انتخاب مي کند. اگر در دعوا با شما شکست بخورد، راه دوم را انتخاب کرده و از برقراري ارتباط سالم با شما مي گريزد.

2 ـ پر حرفي

بيشتر اوقات خانم ها در مورد مشکلات خود شروع به پر حرفي مي کنند. زمانيکه ميتوان بازگو کردن آنها را در چند جمله خلاصه کرد، ديگر نيازي نيست که شروع به داستانسرايي کنيد. بيشتر خانم ها پر حرف هستند و بحث را خيلي بيشتر از آن چيزي که نياز است، به درازا مي کشانند. بهتر است زماني که مي خواهيد با همسر خود در مورد کارهاي خانه و مسائل مربوط به زندگي مشترکتان صحبت کنيد، گفتگوي کوتاه و شيريني داشته باشيد تا بتوانيد بهترين نتيجه را دريافت کنيد. همچنين اگر بتوانيد بر روي نقاط مثبت خود و همسرتان تمرکز کنيد بيشتر پيشرفت مي کنيد و بسياري از مشکلات به خودي خود رفع خواهند شد. نبايد در موقع بروز مشکلات فقط در مورد ازدواجتان صحبت کنيد. راه حل ديگر اين است که بيشتر گوش کنيد تا اينکه بخواهيد صحبت کنيد. يکي از بزرگان مي گويد: "همه بايد آماده گوش کردن باشند، نشان دهند که قصد صحبت کردن دارند و به ندرت عصباني شوند."

3 ـ هرج و مرج در دعواها

به همه ما آموزش داده اند که دعوا بايد عادلانه باشد. اما به راستي معناي واقعي اين جمله چيست؟ بر اساس اظهارات سمالي 14 قانون براي "دعوا کردن" وجود دارد که بايد در هر رابطه اي رعايت شود:
1 ـ پيش از هر چيز مشکل به وجود آمده را روشن کنيد.
2 ـ فقط بر روي همان مشکل تمرکز کنيد.
3 ـ سعي کنيد با هم ارتباط فيزيکي ملايمي را برقرار کنيد؛ مثلا دست هاي يکديگر را بگيريد.
4 ـ از طعنه زدن به يکديگر خودداري کنيد.
5 ـ از جملاتي که در آنها "تو" وجود دارد، خودداري کنيد.
6 ـ از "عبارات هيستريک" که مبالغه آميز و تعميم دهنده هستند، استفاده نکنيد.
7 ـ پيش از اينکه به ادامه بحث بپردازيد، بايد هر گونه احساس ناراحتي و کينه را در طرف مقابل از بين ببريد.
8 ـ بر روي اشتباهات گذشته فرد مقابل دست نگذاريد.
9 ـ عکس العمل هاي تند از خود نشان ندهيد و از عباراتي نظير "من ديگه نمي تونم ادامه بدهم" و يا " تو داري منو به کشتن ميدي" استفاده نکنيد.
10 ـ در مقابل او از استراتژي سکوت استفاده نکنيد.
11 ـ بحث و مشاجرات خود را در يک مکان کاملا خصوصي انجام دهيد.
12 ـ برداشت شخصي خود از گفته هاي طرف مقابل را براي خودتان يک مرتبه ديگر تکرار کنيد.
13 ـ مشکلات خود را با راه حل برنده-برنده حل نماييد.
14 ـ براي همسر خود ارزش و احترام قائل باشيد.
رعايت اين قوانين مشکلات شما را به حداقل رسانده و به شما و همسرتان کمک مي کند تا بر سر مشکلات به توافق دست پيدا کنيد.

4 ـ سرزنش کردن

سرزنش کردن شريک زندگي تنها به اين معناست که شما قصد داريد احساس بهتري نسبت به خودتان پيدا کنيد. اين کار در حين بحث و مشاجره هاي خانوادگي به هيچ وجه صحيح نمي باشد. مسئوليت تمام کارهاي خود را به عهده بگيريد و اشتباهات خود را به گردن ديگران نيندازيد. زمان صحبت کردن با همسر خود از کلمات مناسب استفاده کرده و به او احترام بگذاريد تا مجال برقراري ارتباط صحيح را پيدا کنيد.

5 ـ استفاده از عبارات ناسزا

عبارات ناسزا مي تواند شامل هر چيزي که همسرتان را حقير مي کند از جمله کلمات تند و رکيک باشد. زماني که ما عصباني مي شويم دوست داريم مشکلات خود را با هر کسي که در نزديکيمان است در ميان بگذاريم، حال او چه يکي از اقوام باشد چه يک دوست. در اين وضعيت سعي کنيد همسر خود را در پيش روي ديگران كوچك نکنيد و از جنبه هاي منفي او صحبت نکنيد. اين کار سبب مي شود تا فاصله ميان شما دو نفر بيشتر شود. بايد تنها از نقاط قوت همسر خود در مقابل ديگران حرف بزنيد و اگر هم نمي توانيد، بهتر است که اصلا در مورد او هيچ حرفي نزنيد.
تا اين جا به نکاتي اشاره داشتيم که شما بايد در زندگي مشترک خود از انجامشان خودداري کنيد. در اين قسمت سمالي به ما چند نکته ياد مي دهد که استفاده آنها در زندگي مشترک سودمند خواهد بود. اين موارد عبارتند از : "گوش کردن، درک کردن، ارزش قائل شدن، و واکنش درست نشان دادن"
گوش کردن: با اين کار شما به همسر خود ثابت مي کنيد که حرف هايش براي شما ارزشمند و مهم هستند.
درک کردن: با اين کار شما گفته هاي او را براي خود مجددا تجزيه تحليل مي کنيد تا هيچ گونه سوء تفاهمي پيش نيايد.
ارزش قائل شدن: شما دو نفر منظور اصلي خود را براي يکديگر توضح مي دهيد تا هيچ گونه برداشت غلطي ايجاد نشود.
واکنش صحيح: با نوعي ارزش و احترام خاص به درک متقابل او پاسخ مي دهيد.
نکات ذکر شده چندان زياد نبودند و شما مي توانيد به راحتي از آنها بهره بگيريد. سعي کنيد همين حالا طرز برخورد خود با همسرتان را تغيير دهيد. منتظر نباشيد تا از او حرکتي سر بزند، براي اينکه شايد او به درستي نداند که بايد از کجا شروع کنيد. فقط تا آن جا که مي توانيد، سعي کنيد تا به بهترين نحو با او ارتباط بر قرار کنيد. ياد گرفتن اين کار تنها در طول زمان دارازي امکان پذير خواهد شد.
منبع: http://examp3.com
www.persiancod.com

Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image