مواد لازم:
گوجه فرنگي درشت /6عدد
فلفل دلمه اي رنگي/ 2عدد
سير/2حبه
پياز کوچک/4 عدد
گشنيز /جعفري (فقط برگ)/3قاشق غذاخوري
زيتون سياه/10عدد
فلفل تند تازه/2عدد
طرز تهيه:
فر را روي درجه ي400فارنهايت قرار داده و گوجه فرنگي ،فلفل دلمه اي ،پياز و فلفل تند را به مدت 20 دقيقه داخل فر قرار دهيد تا کاملاً سرخ شوند .آنها را از فر بيرون آوريد ،گوجه فرنگي را پوست کنده داخل آن را درآورده و به تکه هاي درشت خرد کنيد،پياز را حلقه کنيد ،فلفل دلمه اي را پوست کنده و مانند گوجه فرنگي خرد کنيد،همه ي مواد را داخل کاسه اي همراه با سبزي تازه و زيتون مخلوط کنيد .داخل کاسه اي جداگانه فلفل تند را از پوست جدا کرده و همراه با سير بکوبيد و به مواد اضافه کنيد .اين سالاد را گرم سرو کنيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي ،شماره 45
/س