مواد لازم براي 4 نفر:
کره ذوب شده/1500گرم
رشته کنافه/300گرم
پنير خامه اي/200گرم
پودر پسته/مقدري جهت تزيين
خامه/200گرم
مواد لازم براي تهيه شربت:
شکر /1پيمانه
آب/نصف پيمانه
زعفران/به مقدار لازم
آب ليمو/1قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
خامه را با پنير خامه اي کاملاً مخلوط کنيد و کنار بگذاريد رشته را با دست خرد کنيد و کره ذوب شده را روي آن بريزيد .طوري که رشته کاملا با کره آغشته شود.فر را با حرارت ملايم گرم کرده و کف ظرف نچسب را با کره ذوب شده چرب کنيد.
نصف مقدار رشته را در ظرف نچسب قرار دهيد وسطح آن را طوري فشار دهيد که کاملاً هموار و يکدست باشد.مخلوط خامه و پنير را روي رشته ريخته و شيريني را به مدت 20تا30 دقيقه بگذاريد تا با حرارت ملايم بپزد وروي آن طلايي شود.شربت ولرم را روي رشته بريزيد و آن را با پودر پسته تزيين نماييد؛کنافه را بعد از خنک شدن به برش هاي مستطيلي ،شکل دهيد.
طرز تهيه شربت:
مواد شربت را با هم مخلوط کنيد و به مدت 15 دقيقه روي حرارت ملايم بگذاريد تا به جوش آمده ،قوام يابد.
نکته:
1-کنافه رشته بسيار نازکي جهت طبخ شيريني هاي سنتي کشورهاي مديترانه اي (سوريه و لبنان)است.
2-نام ديگر اين شيريني عثمليه است.
3-در صورت فراهم نبودن رشته کنافه مي توانيد از رشته فالوده استفاده کنيد.
4-مشابه اين شيريني را با نان تست تهيه مي کنند که به کنافه دروغين موسوم است.
منبع:نشريه هنر آشپزي ،شماره 45/خ