مواد لازم براي آماده کردن گوشت:
گوشت بدون چربي (راسته)/300گرم
خلال بادام يا صنوبر/40گرم
روغن مايع/به مقدار لازم
نمک /يک چهارم قاشق چايخوري
فلفل/يک چهارم قاشق چايخوري
زردچوبه/يک چهارم قاشق چايخوري
دارچين/يک چهارم قاشق چايخوري
مواد لازم براي نخود با ارده:
نخود پخته/2 پيمانه
ماست/1پيمانه
ارده /2 قاشق غذاخوري
آب ليمو/2 قاشق غذاخوري
روغن زيتون/2 قاشق غذاخوري
نمک /نصف قاشق چايخوري
فلفل سياه/نصف قاشق چايخوري
مواد لازم جهت تزيين:
جعفري خرد شده/2 قاشق غذاخوري
سماق/ نصف قاشق غذاخوري
زيتون/نصف پيمانه
روغن زيتون/1قاشق غذاخوري
طرز تهيه گوشت:
1-گوشت بدون چربي را ريز خرد کنيد و سپس در روغن سرخ نماييد.
2-بعد از بخار شدن آب گوشت ،ادويه و نمک را بيفزاييد و بگذاريد تا به مدت 10 دقيقه با حرارت ملايم ،خوب تفت بخورد.
3-نخود و ارده ي از قبل آماده شده را در ظرفي کم عمق بريزيد و سپس گوشت سرخ شده را روي آن بريزيد و با خلال بادام و يا صنوبر تزيين کنيد.
نکته:صنوبر همان دانه کاج است که در آشپزي مديترانه اي کاربرد فراوان دارد.
طرز تهيه نخود با ارده:
1-نخود پخته را با ماست ،ارده ،آب ليمو،روغن زيتون ،نمک و فلفل در دستگاه مخلوط کن بريزيد تا موادي يکدست و نرم به دست آيد .مخلوط حاصل شده،مايعي غليظ و زرد رنگ است.
2-مخلوط را درظرفي کم عمق بريزيد و روي آن را با جعفري خرد شده ،سماق و زيتون تزيين کرده و روي آن را روغن زيتون بريزيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي ،شماره 45/خ