جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نخود با ارده و گوشت (حمص باللحمه)
-(2 Body) 
نخود با ارده و گوشت (حمص باللحمه)
Visitor 487
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي آماده کردن گوشت:

گوشت بدون چربي (راسته)/300گرم
خلال بادام يا صنوبر/40گرم
روغن مايع/به مقدار لازم
نمک /يک چهارم قاشق چايخوري
فلفل/يک چهارم قاشق چايخوري
زردچوبه/يک چهارم قاشق چايخوري
دارچين/يک چهارم قاشق چايخوري

مواد لازم براي نخود با ارده:

نخود پخته/2 پيمانه
ماست/1پيمانه
ارده /2 قاشق غذاخوري
آب ليمو/2 قاشق غذاخوري
روغن زيتون/2 قاشق غذاخوري
نمک /نصف قاشق چايخوري
فلفل سياه/نصف قاشق چايخوري
مواد لازم جهت تزيين:
جعفري خرد شده/2 قاشق غذاخوري
سماق/ نصف قاشق غذاخوري
زيتون/نصف پيمانه
روغن زيتون/1قاشق غذاخوري

طرز تهيه گوشت:

1-گوشت بدون چربي را ريز خرد کنيد و سپس در روغن سرخ نماييد.
2-بعد از بخار شدن آب گوشت ،ادويه و نمک را بيفزاييد و بگذاريد تا به مدت 10 دقيقه با حرارت ملايم ،خوب تفت بخورد.
3-نخود و ارده ي از قبل آماده شده را در ظرفي کم عمق بريزيد و سپس گوشت سرخ شده را روي آن بريزيد و با خلال بادام و يا صنوبر تزيين کنيد.
نکته:صنوبر همان دانه کاج است که در آشپزي مديترانه اي کاربرد فراوان دارد.

طرز تهيه نخود با ارده:

1-نخود پخته را با ماست ،ارده ،آب ليمو،روغن زيتون ،نمک و فلفل در دستگاه مخلوط کن بريزيد تا موادي يکدست و نرم به دست آيد .مخلوط حاصل شده،مايعي غليظ و زرد رنگ است.
2-مخلوط را درظرفي کم عمق بريزيد و روي آن را با جعفري خرد شده ،سماق و زيتون تزيين کرده و روي آن را روغن زيتون بريزيد.
منبع:نشريه هنر آشپزي ،شماره 45
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image