جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
چيكن استروگانف با مايكروويو
-(2 Body) 
چيكن استروگانف با مايكروويو
Visitor 492
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر:

فيله مرغ/500 گرم
نمك وفلفل لازم/به ميزان لازم
پيازسرخ شده/2 تا 3 قاشق سوپخوري
روغن مايع يا كره ي آب كرده/50 گرم
آرد/يك قاشق سوپخوري
سس سفيد/يك دوم پيمانه
خامه /100 گرم
چيپس خلالي/150 گرم

طرز تهيه :

فيله ي مرغ را به صورت خلالي ببريد، سپس آن ها را آغشته به نمك، فلفل، و روغن نموده، در يك ظرف مسطح ريخته، پياز داغ را روي آن پخش كرده، بدون درپوش، به مدت 3 تا 5 دقيقه با قدرت 100درصد (حداكثر) در دستگاه بگذاريد تا تفت بخورد. آرد را با يک چهارم ليوان آب مخلوط كرده، به مواد بالا اضافه كنيد و ظرف را با درپوش مجدداً به مدت 5 تا 7 دقيقه با توان 50 درصد(متوسط) در دستگاه بگذاريد تا فيله ها كاملاً پخته شوند. خامه را كمي هم زده، به سس سفيد اضافه كنيد. ظرف مسطحي (ظرف اصلي براي پذيرايي) را انتخاب كرده، فيله ها را در كف ظرف بريزيد و نيمي از مخلوط سس سفيد و خامه را روي آن ريخته، روي آن را با چيپس خلالي پركنيد. در انتها باقيمانده ي مخلوط سس سفيد را به صورت يكنواخت روي مواد بريزيد.

نكته :

1- مي توانيد به جاي چيپس از سيب زميني سرخ كرده ي خلالي نيز استفاده كنيد.
2- در صورت تمايل در همان مرحله ي اول پخت مرغ، 2 قاشق غذاخوري آبليمو به آن اضافه كنيد.
منبع: مجله هنر آشپزي ،شماره 58
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image