جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
رشته پلوي سمناني
-(4 Body) 
رشته پلوي سمناني
Visitor 552
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

برنج آبکش شده/4پيمانه
رشته پلويي/1پيمانه
مرغ/نيم کيلو(تکه هاي اعضاي مرغ را از هم جدا کرده ايم)
پياز نگيني/1عدد متوسط
گوجه رنگي نگيني/1عدد متوسط
ادويه/به ميزان لازم
(شامل نمک،فلفل سياه،زردچوبه،پودر سماق، پودر سير،فلفل قرمز و زيره)
روغن حيواني/به ميزان لازم
کشمش داغ/براي تزئين

طرز تهيه:

برنج را که مي خواهيم برداريم براي آبکش کردن رشته را به آب آن اضافه مي کنيم يک قل که خورد برمي داريم و آبکش مي کنيم روغن را داخل ماهي تابه مي ريزيم مرغ را داخل آن تفت مي دهيم تا بوي ضخم آن گرفته شود مي توان به جاي مرغ از گوشت گوسفندي هم استفاده کرد اما گوشت گوسفند ديرتر از مرغ پخته مي شود پياز و گوجه فرنگي را به مرغ اضافه مي کنيم کمي تفت مي دهيم ته قابلمه اي که مي خواهيم برنج را دم کنيم مقداري روغن مي ريزيم بعد نان مي گذاريم و بعد روي آن مقداري برنج مي ريزيم ادويه جات را به مرغ اضافه مي کنيم مرغها را روي برنج مي گذاريم بقيه مواد همراه مرغ را هم روي مرغ مي ريزيم براي طعم دار کردن گوشت مرغ.بقيه برنج را روي مواد مي ريزيم و کشمش داغ هم روي مواد مي ريزيم و مي گذاريم 1تا 2 ساعت دم بکشد.
*مي توان به جاي پودر سماق از پودر غوره استفاده کرد.
**اگر به جاي گوشت مرغ مي خواهيد از گوشت قرمز استفاده کنيد نيازي نيست که آن را تفت دهيد يا آب پز کنيد همانطور خام داخل برنج مي گذاريد اما مدت زمان دم کشيدن را بايد بيشتر کنيد تا گوشت کامل پخته شود.
***اگر از ظرف مسي استفاده کنيد هم توي طعم غذا موثر است و هم مدت زمان پخت را کمتر مي کند.
منبع:نشريه عصر فرهنگ،شماره 3
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image