مواد لازم:
گوشت چرخ کرده /400گرم
برنج/3 پيمانه
رشته پلويي/يک دوم پيمانه برنجي
خرما/300گرم
کشمش/350گرم
پياز داغ/يک پيمانه
روغن/به ميزان کم
نمک و فلفل/به ميزان کم
طرز تهيه:
گوشت را به همراه پياز داغ کمي تفت داده،ادويه و نمک و فلفل را اضافه مي کنيم خرماها را از هسته جدا کرده و پوست آن را مي گيريم در روغن کمي تفت مي دهيم کشمش پلويي را به طور جداگانه در روغن تفت مي دهيم در ادامه برنج را به همراه رشته آب کش کرده دم مي کنيم وقتي که برنج آماده شده از اين مواد به صورت تزئيني روي برنج قرار مي دهيم.
منبع:نشريه عصر فرهنگ،شماره 3/خ