مواد لازم براي 12 عدد:
آرد سيب زميني/ 50 گرم
آرد گندم/ 125 گرم
نمك ميوه / 1قاشق چايخوري
كره/ 50 گرم
شير/ 3 قاشق سوپخوري
رب/ 2 قاشق سوپخوري
زيتون سبز/ 50 گرم، چرخ شده
پنير ورقه اي / به ميزان لازم
فلفل دلمه اي سبز و قرمز / از هر كدام يك عدد
جعفري/ در صورت تمايل
قالب دلخواه/ در 3 سايز
طرز تهيه :
آردها و نمك ميوه را باهم الك كنيد. كره را اضافه كرده، ورز دهيد تا جذب مواد شود، شير، رب و زيتون را نيز اضافه كرده، مخلوط كنيد تا خميري شكل شود. سپس آن را با وردنه به قطر نيم سانت پهن كنيد و باقالب دلخواه قالب بزنيد. سپس آن ها را در فر روي حرارت 180 درجه ي سانتي گراد به مدت 20 تا 25 دقيقه قرار دهيد تا بپزد. پس از سرد شدن نان ها، پنير ورقه اي را با قالب كوچكتر قالب زده، روي نان هاي پخته شده قرار دهيد، فلفل دلمه اي را نيز با قالب كوچكتر قالب زده، روي پنير قرار دهيد.
با استفاده از خلال دندان نيز مي توانيد از زيتون يا گوجه فرنگي و امثال آن براي تكميل كاناپه ها استفاده كنيد.
نكته :
1- درصورت تمايل مي توانيد مقداري جعفري ريز خرد، شده ي مخلوط شده با اضافه ي پنير ميان نان قرار دهيد.
2- درصورت دلخواه مي توانيد، به جاي پنير از پنير سفيد استفاده نماييد.
منبع:مجله هنر آشپزي ،شماره 58/خ