مواد لازم:
سينه مرغ فيله شده: 1 عدد
بادام هندي: 150 گرم
بادام زميني: 150 گرم
بادام: 150 گرم
روغن مايع: به ميزان لازم
کره: 50 گرم
پياز سرخ شده: 2 قاشق غذاخوري پر
پودر کاري: يک قاشق مرباخوري
نمک و زردچوبه: به ميزان لازم
آلو خورشتي: يک و نيم پيمانه
رب انار: 1 قاشق غذاخوري پر
آب مرغ: يک و نيم ليوان
آب: مقداري
زعفران آب کرده: به مقدار کم
طرز تهيه:
ابتدا سينه مرغ را فيله مي کنيم بعد به صورت قيمه اي خرد مي کنيم در ظرفي مقداري روغن مايع و 30 گرم کره با يک دوم استکان آب مرغها را مي پزيم در هنگام پخته شدن زعفران را اضافه کرده تا درهنگام پخته شدن مقداري سرخ شود حرارت را خاموش کرده و کنار مي گذاريم بادامها را خيس کرده و پوست بادام و بادام زميني را گرفته همه بادامها را با چرخ گوشت با رنده درشت چرخ مي کنيم به حدي که نه ريز شده باشد نه درشت. بعد در قابلمه روغن ريخته بادامها را کمي تفت مي دهيم نمک و زردچوبه را اضافه کرده و پس از سرخ کردن با حرارت ملايم آب مرغ و مقداري آب اضافه مي کنيم با حرارت ملايم بپزد بعد پياز سرخ شده را مي افزائيم و مي گذاريم خورشت به روغن بيفتد پودر کاري را در مقداري کره تفت داده با رب انار به بقيه اضافه مي کنيم آلوها را شسته و 10 دقيقه در ظرفي جداگانه پخته و به مواد خورشت اضافه مي کنيم تا با حرارت ملايم بپزد اين خورشت بايد کم آب باشد در آخر کمي دوباره زعفران ريخته و مرغهاي سرخ شده را روي خورشت مي چينيم.
منبع:نشريه دانش نوين زندگي - ش 27
/س